algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 19°
19°

L'extrema dreta de VOX carrega contra Armengol pel finançament de Catalunya: «És una traïció a les Balears i a la unitat d'Espanya»

Toni Gili, portaveu del partit neofeixista VOX al Consell de Mallorca. | Foto: Consell de Mallorca

Els neofeixistes de VOX han manifestat aquest divendres el seu «enèrgic rebuig» al suport de Francina Armengol, presidenta del Congrés espanyol, a l'acord sobre el finançament de Catalunya, considerant que «és una traïció tant als interessos de les Balears com a la unitat d'Espanya».

Toni Gili, portaveu de VOX en el Consell de Mallorca, ha declarat que, «és inadmissible que Armengol doni suport a un acord que afavoreix Catalunya a costa de la resta de comunitats. Mentre es concedeix als separatistes una autonomia fiscal que trenca amb la solidaritat interterritorial, Mallorca i les Balears en el seu conjunt, continuaran sofrint un finançament injust. Això és un menyspreu total als ciutadans de la nostra regió».

Gili ha criticat durament que el pacte amb Catalunya es presenti «com una oportunitat per a les Balears». «És un intent de vendre una mentida. Això en res ens beneficia, només reforça el xantatge separatista que durant anys ha soscavat la cohesió territorial d'Espanya», ha asseverat.

El portaveu de VOX també ha subratllat «el perill de cedir davant les pressions separatistes», advertint que «la deriva independentista de Catalunya només portarà més desigualtat i perjudicis econòmics per a regions com la nostra, que ja enfronten importants desafiaments».

Finalment, els neofeixistes de VOX ha volgut reafirmar el seu «compromís amb la unitat d'Espanya» i han assegurat que continuarà lluitant «contra acords que privilegien a unes regions en detriment d'unes altres». «Des de VOX, no permetrem que les Balears sigui utilitzada com a moneda de canvi en els acords entre el Govern central i els separatistes catalans», ha conclòs Gili.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ¿?, fa 10 dies
¿Qué maniobras oscuras, betzol?
Valoració:1menosmas
Per ACirer, fa 10 dies
Els únics separatistes que conec són els d'aquesta secta, infiltrada en les institucions per carregar-se-les.
Au, feis un viatge en el temps i quedau-vos per sempre en les tenebres que tant enyorau!
Valoració:6menosmas
Per Fonoll, fa 10 dies
I per nosaltres ens queda llepar-nos les ferides causades per les vostres maniobres dins l’obscuritat
Valoració:4menosmas
Per Inútils, fa 10 dies
Aquests de VOX són més beneits que en Pep Merda. I uns mal patriotes perquè els que de veritat fan un magnífic servei a Espanya són els del PSOE. S'han carregat el Procés, han aconseguit desprestigiar ERC i ho han fet amb la col.laboració dels partidets que diuen ser sobiranistes, Compromís i Més. Tot això ho ha aconseguit el PSOE. I encara més, han pres el pel als de Junts amb el tema del retorn de Puigdemont, a l'exili fins no se sap quan.
Valoració:3menosmas
Per Mascaró de Son Llodrà, fa 10 dies
On és la "traïció" en recaptar tots els imposts i taxes, fer servir els doblers recaptats en finançar les competències dels Governs autònoms i destinar una quota pactada amb l'estat espanyol en concepte dels serveis que nos "presta" i una altra quota per a la "solidaritat" amb altres territoris de sobirania espanyola ?

La diferència amb ara és que la major part de doblers dels imposts i taxes les recapta l'estat espanyol i en acabat els "distribueix".

Per sentit comú, per sentit cívic i per lògica els Governs de les Illes Balears i la Generalitat Valenciana han de donar suport a aquest sistema de finançament i evidentment demanar-lo per aplicar-lo el més prest possible.

La traïció és que hi hagi ciutadans de les Illes Balears que siguin supporters i encara votin el PP-vox.

Desemmascarem el xovinisme espanyol ultra, carca i mentider.

Despertam-nos i espavilam-nos !

Valoració:7menosmas
Per Guillem, fa 10 dies
Si els defensors de més creuers, més urbanitzacións en rústic, més negoci turístic per tot arreu (fins i tot en les parcel·les agrícoles i forestals), més sobreexplotació laboral de la mà d'obra inmigrant, més urbanització de parcel·les rústiques i menys impostos a les grans fortunes hi estan en contra, segur que hi ha alguna cosa bona per a la gent treballadora.
Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente