algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 21°
21°

Titllen de propaganda que Prohens presenti un esborrany del Pla d'Infraestructures Educatives sense tenir consens

La diputada del Grup Parlamentari Socialista Amanda Fernández ha criticat aquest dijous que la presidenta Marga Prohens hagi fet una presentació exagerada per a un esborrany de Pla d'Infraestructures Educatives que encara no s'ha debatut ni amb la comunitat educativa ni amb la resta de forces parlamentàries, a les quals se'ls va fer una presentació posterior, molt més discreta que la realitzada per la presidenta i el conseller Antoni Vera hores abans.

Des del PSIB-PSOE també es critica que l'esborrany plantejat encara no s'ha debatut amb la comunitat educativa ni amb la resta de les forces parlamentàries. En aquest sentit, Fernández ha indicat que el conseller Vera ha emplaçat la resta de grups parlamentaris per a finals de setembre, amb l'objectiu de discutir les possibles esmenes que plantegin les altres forces polítiques.

Tanmateix, l'esborrany presentat per Prohens no compta amb una calendarització de les actuacions, i es limita a prioritzar les que es faran a curt, mig i llarg terminis, sense dates concretes d'inici d'obra, algunes de les quals «ja es varen començar l'anterior legislatura», recorda Fernández.

La diputada socialista ha indicat també que el Govern ja compta amb un pla d'infraestructures educatives vigent, aprovat per al període 2023-2027, fins i tot amb algunes actuacions programades fins a 2030. Moltes de les accions que ara el PP proposa fer a deu anys vista ja estaven incloses en el pla d'infraestructures del Govern de Progrés.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Estornell, fa devers d'un mes
Res més, més enllà del bombo
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente