algo de nubes
  • Màx: 32°
  • Mín: 22°
23°

Plataforma per la Memòria Democràtica: «Prohens ha de trencar els acords vergonyosos d’investidura amb el partit neofranquista i antidemocràtic VOX»

Davant del comportament intolerable del president del Parlament aquest dimarts, Gabriel Le Senne (VOX), destrossant públicament les fotografies d’Aurora Picornell i de les Roges del Molinar, dones mallorquines assassinades per la brutalitat franquista, i davant el fet que es produís durant el debat de presa en consideració de la derogació de la Llei de Memòria i Reconeixements Democràtics de les Illes Balears, la Plataforma per la Memòria Democràtica i les entitats que la conformen han trobat necessari manifestar el següent:

1.- «Rebutjam absolutament el comportament indigne de Gabriel Le Senne, qui ha deshonorat públicament la institució representativa dels ciutadans i ciutadanes de les Illes Balears.
2.- Exigim la seva dimissió immediata, o, en cas de no presentar-la voluntàriament, la seva destitució per part del Parlament el més aviat possible.
3.- Una vegada més, rebutjam totalment l’intent de derogar la Llei de Memòria i Reconeixements Democràtics de les Illes Balears, i anunciam el nostre propòsit d’adoptar totes les mesures politiques, socials i legals al nostre abast per tal d’impedir aquesta barbaritat antidemocràtica.
4.- Exigim la responsabilitat política de la presidenta del Govern de les Illes Balears, Marga Prohens, i li demanam que trenqui els seus acords vergonyosos d’investidura amb el partit neofranquista i antidemocràtic VOX, el qual no desisteix en fer malbé a la nostra convivència democràtica.
5.- Demanam a tots els partits democràtics, als sindicats, a les associacions i col·lectius de la societat civil i a tots els ciutadans i ciutadanes de les Illes Balears que facin costat a la Plataforma per la Memòria Democràtica».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joanet, fa 8 dies
El PP no pot barallar-se amb Vox perquè són com a mare i fill, carn de la seva carn i sang de la seva sang. Tan franquistes són els uns com els altres, i l'escissió voxera no va ser més que una maniobra per a fer aparèixer el PP com un partit democràtic i moderat, i sabem que no és ni una cosa ni l'altra. Amb una frase mallorquina molt il·lustrativa (de gènesi masclista, és vera) es pot resumir la relació entres tots dos partits: dels collons dels uns poden penjar els altres.
Valoració:2menosmas
Per Mascaró de Son Llodrà, fa 8 dies
A les Illes Balears i l País Valencià, en els acords vergonyosos, qualcuns del PP ja feia temps que hi anaven darrere, ara els hi va molt bé tenir la gent de l'escissió pròpia Vox, que són els que agiten, i ells "solament" els hi donen suport.

No cal recordar l'origen del PP, idò, l'escissió Vox.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente