lluvia ligera
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
18°

Oriol Junqueras: «Ara Més són els nostres aliats»

228325

El president d'ERC, Oriol Junqueras, ha aplaudit aquest dijous l'acord de la coalició 'Ara Repúbliques' per a concórrer al costat d'EH Bildu, BNG i Ara Més a les eleccions europees, en considerar que són els seus «aliats en moltes lluites».

Són els nostres socis, però molt més que els nostres socis. Són els nostres amics, companys i aliats en moltes lluites des de fa molt temps, dècades i, en alguns casos, des de fa un segle», ha destacat en l'acte de la signatura de l'acord en la seu dels republicans a Barcelona.

Segons Junqueras, a Europa ens hi jugam molt «en termes de reconeixement internacional, lingüístics, en polítiques socials i a l'hora de defensar els interessos dels agricultors o la indústria».

Per això, ha defensat la necessitat d'actuar amb ambició i «amb tota la força possible» per servir als interessos dels ciutadans.

«Serà un plaer lluitar cada dia des de l'àmbit de les institucions europees» per a aconseguir els objectius que posin sobre la taula, ha resolt el líder republicà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.