lluvia ligera
  • Màx: 21°
  • Mín: 13°
20°

MÉS interpel·larà el Govern sobre l’amnistia en rústic i sobre el pin parental que exigeix VOX

MÉS per Mallorca demanarà al Govern sobre l’amnistia en rústic i sobre el pin parental que exigeix VOX a la sessió de control a l’executiu del ple del Parlament d’aquest dimarts.

«Rebutja la presidenta del Govern el concepte d’amnistia en tots els casos?», serà la pregunta que formularà el coordinador general de MÉS per Mallorca i portaveu del grup parlamentari ecosobiranista, Lluís Apesteguia, a la presidenta del Govern, Marga Prohens, en referència a l’amnistia en rústic anunciada a premsa per l’executiu autonòmic. El partit ecosobiranista rebutja la mesura anunciada, considera que «Mallorca no pot ser un gran solar» i que cal retornar el rústic als usos que li són propis com són els agrícoles i ramaders i, com va anunciar la setmana passada, impulsarà un recurs d’inconstitucionalitat en cas que l’amnistia en rústic sigui aprovada per vulneració de la normativa i de la igualtat de les persones davant la llei.

Per la seva banda, la diputada de MÉS per Mallorca Marta Carrió demanarà al conseller d’Educació i Universitat, Antoni Vera, si «pensa continuar posant pressió als centres educatius per solucionar els conflictes amb els seus socis d’extrema dreta?», en referència al pin parental que la formació d’extrema dreta exigeix a l’executiu posar en marxa. El partit ecosobiranista s’oposa de manera flagrant a aquesta mesura i considera que les famílies «no tenen dret a imposar la ignorància als seus fills i filles» i que l’educació dels infants és «un dret que ha de ser vetllat i de responsabilitat compartida de famílies i poders públics».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per aina, fa devers d'un mes
¿Cuándo hubo amnistía en España?
Así ocurrió en España en octubre de 1977, cuando el Gobierno promulgó una ley de Amnistía que afectó a todos los presos con delitos y faltas cometidos con anterioridad a la promulgación de la ley.
En España, la Ley de Amnistía fue creada por el entonces primer ministro Adolfo Suárez en 1977. Esta ley fue uno de los principales pasos para la transición democrática de España desde la dictadura de Francisco Franco.

Vaja, sembla que a vegades també va bé la amnistia.
Valoració:-4menosmas
Per Nene, fa devers d'un mes
el PIN parental és per evitar el rentat de cervell
Valoració:2menosmas
Per Menos es mas, fa devers d'un mes
amnistia en rústic no , amnistia dels de cop d'estat si?
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente