nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 16°
20°

El Consell convoca els II Premis Serra de Tramuntana d'Investigació

229695
02/05/2024 Convocatoria de los II Premios Serra de Tramuntana de Investigación. ISLAS BALEARES ESPAÑA EUROPA PALMA DE MALLORCA SOCIEDAD CONSELL DE MALLORCA | CONSELL DE MALLORCA

El Consell de Mallorca ha convocat la segona edició dels Premis Serra de Tramuntana d'Investigació, on es reconeixeran els cinc millors estudis sobre el patrimoni mundial amb una dotació de 2.000 euros per a cadascun d'ells.

El Consorci Serra de Tramuntana, a través del Comitè d'Experts i Expertes, ha comunicat aquest dijous que l'objectiu és estimular la recerca sobre els elements i els valors que conformen el paisatge cultural de la Serra, i el lliurament es podrà fer entre aquest divendres i el 3 de juny.

La temàtica dels treballs haurà d'ajustar-se a algun aspecte relacionat amb la Serra com, segons ha exemplificat el Consorci, el patrimoni hidràulic, els aprofitaments agraris, les construccions de pedra en sec, així com els camins de muntanya, el control i l'afluència de visitants o les mesures de preservació i els recursos naturals disponibles.

A aquest respecte, el director insular de la Serra de Tramuntana, Antoni Solivellas, ha explicat que aquesta segona edició «permet obtenir informació, des de la perspectiva científica, de l'estat real del paisatge cultural, la qual cosa ajuda a prendre decisions sobre nous projectes de difusió, a més de noves eines i estratègies de preservació».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.