Encare es prnsan que son SUPERIORS, vergonyos
Doncs, com no em trobo a gust, no li'l compro. Me'n vaig allà on en respectin i em trobe a gust.
Ibiza no significa res, però Eivissa, llur manera de dir-ho, significa un avís, en aquest cas, per no xocar amb qualque cosa, sé refereix aquest pic a ses illes.
Crec que tractant-se de grans companyies també es tindria de denunciar a la atenció al client de la central de la empresa
Eivissa (Ibiza per ells) és un pou del pitjor de l'Estat. Tota mena de gentussa que arriba allà pensant que és el paradís on poden fer el que vulguin, sense cap respecte per res. Com els turistes britànics a Salou o Mallorca. La denúncia no s'havia de fer a la Plataforma sino a la mateixa Apple.
Y si ès un turista inglès ò aleman,, ay que no tiene valentia de decirle hablame en español,, sabe que este comportamiento le abriria las puertas al la calle.
Ai cateto antes asesino y represor que coger un libro
Vuelven a larga los superlazis, los seres superiores amarillistas. Visca Mallorca lliure de catanazis!
Per aquesta raó, a ca nostra, ja tots som independentistes actius, és a dir, que fomentam a totes les converses amb altres familiars i amics els mals de tenir aferrats les paparres castellanistes a dins ca nostra. Esteim a favor de totes les independències dels països que pateixen abusos.
No hi ha temps que no torn Imposant es castellà (ara li diuen espanyol) 1715.- El 18 d’agost, el Consejo de Castilla adreçant-se a Philippe de Bourbon (Felip V) entre altres coses, li remarcava que en la composició de l'Audiència «el Regente y el Fiscal sean precisamente Castellanos», …. . …. «Que se actue y los Instrumentos se escrivan la lengua Castellana. Y que de oy en adelante no se permita imprimir libro alguno en otro idioma que en castellano». …. «así en lo civil, como en lo criminal actuando en lengua Castellana». …. Aquest decret, dit de Nueva Planta de Mallorca, fou signat per Felip V al palau del Buen Retiro el 28 novembre 1715. ... //// ... 1715.- “Lo sexto se podria prevenir el cuidado de introducir la lengua castellana en aquel País ..... Pero como a cada nación parece que señaló la naturaleça su idioma particular ..... y mas quando el genio de la Nacion como el de los catalanes es tenaz, altivo y amante de las cosas de su País...”, Archivo Histórico Nacional, “Consejos”, llig. 17986,