user això | Fa mes de 7 anys

Qalsevol: Doncs precisament va ser un valencià qui va "inventar" el mot "països catalans"

user això | Fa mes de 7 anys

Qalsevol: Doncs precisament va ser un valencià qui va "inventar" el mot "països catalans"

user Qualsevol | Fa mes de 7 anys

Mentre no s'hi faça ús del terme "països catalans" fent-nos catalans als valencians, per mi, perfecte.

user I ja som a mitjan legislatura! | Fa mes de 7 anys

Més que programacions conjuntes, necessitam poder rebre com més canals en la nostra llengua millor. Per exemple, podrien començar per aconseguir els canals següents: TV3, Esport3, Catalunya Informació i , pel setembre, iCat.cat.

user Quinoi | Fa mes de 7 anys

Ara dónen punts falsos, demà podria ser que tornassin fer el mateix que el seu pare espiritual, en Jaime Martorell.

user Barrufetgel | Fa mes de 7 anys

-El "virus mesetari" ja ha comptaminat els comentaris favorables a aquesta magnifica iniciativa. pero es igual, si els i pican que rasquin.- Noltros hem de defensar la nostre llengua peti qui peti,

user I doncs | Fa mes de 7 anys

És un gran projecte, que esper que se dugui a terme bem prest.

user dic | Fa mes de 7 anys

@Emigrante:Millor pagar això que no subvencions a la Fundació Francisco Franco.

user @emigrante | Fa mes de 7 anys

Sa televisions forasteres i espanyolitzadores TVE1 i La2 no són "con dinero público"? Què esperes a queixar-te'n?

user Jordi | Fa mes de 7 anys

Trob una gran idea l'excel·lent iniciativa que ha anunciada N'Andreu Manresa d'un canal de televisió compartit entre els territoris que compartim idioma. Quan en Franco ens donava per extingits -o en vies d'extinció- hi havia molts d'organismes "de Cataluña y Baleares", com, per exemple, el Col·legi d'Arquitectes, la Caixa de Pensions, un Circuit de la Televisió Espanyola, entre moltíssims d'altres. I no passava res: ningú no se menjava ningú. En el continent Europeu, hi ha moltíssimes de televisions en una llengua que emeten fora del seu territori oficial nacional cap a regions teòricament estrangeres però que comparteixen idioma, maldament sigui amb diferències dialectals. Per exemple, a Lorena i Alsàcia (administrativament franceses) hi arriben canals alemanys. Com també n'arriben al Tirol del Sud (administrativament italià) i com n'arriben de francesos a la Vall d'Aosta (també administrativament italià). Per tant, passa d'hora que, en ple segle XXI, en plena era de les telecomunicacions, de les noves tecnologies i de l'internet, els territoris germans d'idioma de l'antiga Corona d'Aragó comencem a superar les nostres tanques internes i compartiguem qualque coseta. No passarà res de dolent. Fins i tot, poden passar coses bones: un mercat de deu milions de persones no és poca cosa per a qualsevol empresari que vagi endarrer de vendre els seus productes. De fet, les autonomies de llengua castellana comparteixen un fester de canals i no passa res: Antena 3, Tele 5, TVE1, TVE2, la Cuatro, la Sesta i un llarguíssim enfilall que no acabaríem mai de nomenar. Fins i tot, sempre han fet extensiva la recepció d'aquests canals en llengua castellana als territoris de l'Estat de llengua basca i de llengua catalana. I no ha passat res. Punyetes, tanta de por a botar el redolet regional! Comença a esser ben hora de superar-lo!