user ja | Fa mes de 8 anys

Com se semblen als peperos. puafff fàstic

user Macia | Fa mes de 8 anys

No anam!

user Xec | Fa mes de 8 anys

Ja veureu com no serà il·legal ni res del que deis, perquè és tal com diu Toni Reus. M'alegra molt que hi hagi molta gent atenta perquè es doni prestigi a sa nostra llengua i es dret de viure-hi a ca nostra sigui una realitat. Açò, però, ha estat un gran avanç, no són places corrents i aquest govern en serà capdavanter. La putada és que hagi sortit abans sa interpretació negativa que sa notícia amb tota sa informació. Hem de ser rigorosos, sobretot si volem el mateix. Esperem que tot surti ben explicat en informacions més profundes un cop s'hagi vist amb temps. Ara ja lamentablement molts diuen que no votaran més (a qui?) per açò quan és cosa que amb coneixement de causa tots els que defensam es català ho hauríem d'aplaurir. Una pena.

user Jaume | Fa mes de 8 anys

Com que Catalunya no ho ha aconseguit? Jo em pensava que David Abril a la xerrada del club DM havia dit, pel que fa Catalunya, que no podem fer un "copiar y pegar"!

user Antoni Reus | Fa mes de 8 anys

Clar Jaume, és això. Aconseguim introduir el català dins un àmbit on mai ni s'havia plantejat. De fet ni a Catalunya ho han aconseguit encara, i no demanen cap requisit per aquest tipus de professionals. També deven anar a remolc de l'hegemonia del castellà.

user Jaume | Fa mes de 8 anys

Reus, excuses de mal pagador. El titular de la notícia ho diu ben clar, se "segueixen convocant" places, no és el primer pic ni serà el darrer. Saben de què anau. Ja us vareu torbar a tornar a posar el requisit que va llevar en Bauçà i ara anau a remolc de l'hegemonia absoluta de la llengua castellana a les Illes.

user Antoni Reus | Fa mes de 8 anys

Són contractes que no es regeixen pels convenis d'empleat públic, sinó per la regulació de contractes d'esportistes professionals. Aquestes places van adreçades a entrenadors professionals, que en molts de casos són internacionals, que han de formar als esportistes olímpics. Són contractes temporals, de màxim 4 anys (els cicles olímpics), i una clàusula 13 de la convocatòria preveu que als 2 anys s'hagi de tenir el requisit de català per continuar els 2 anys restants. És a dir, que per primera vegada a aquest tipus de professionals internacionals hauran d'aprendre català en 2 anys. Entenc que hi hagi qui en faci una lectura negativa, però sincerament, crec que és ben al contrari. És una mesura que permetrà ampliar el nombre de catalanoparlants i donar prestigi a la nostra llengua.

user Es suis | Fa mes de 8 anys

Vaja, es feixistes de per aqui estan contents perque es govern no compleix amb sa llei ?. Que no diuen que han de cumplir sa llei ?. Ah, no, com a bons feixistes, lo de cumplir sa llei es domes ses que ells diuen !

user Miquel | Fa mes de 8 anys

Què deu estar passant? Resulta que encara no podem tenir TV3 ni Esport3 ni Catalunya Informació i, en canvi, continuam tenint una IB3 (ràdio i televisió) bilingüe, gonella i bleda.

user ljsda | Fa mes de 8 anys

pocavergonyes us tornarà a votar la vostra mare.