Estaria bé que alguna entitat promogués el boicot a Casa Juan del Agua. Però no en petit comité, sinó fent publicitat de la bona. Potser en Tomeu de l'Obra Cultural hauria de portar el carro. Què et sembla, Àlex? Espero que al final el teu fill gaudís del gelat de maduixa. Una abraçada.
Crec que els propietaris ens deuen unes disculpes públiques a tots els mallorquins. És possible que el cambrer sigui una persona molt curta i no se'n temi dels dois que diu, però això no justifica que sigui un maleducat amb aquests comentaris racistes antimallorquins. La propietat ha de demanar perdó al sr. Volney a través d'una carta publicada en aquest mateix diari. Si no són capaços de rectificar, PUS MAI. He estat fent càlculs i entre un grapat de visites a l'any i dues o tres vegades de dur-me'n gelat i ensaïmades per celebracions i festes familiars, m'hi puc deixar entre 200 i 300 euros a l'any. Potser per ells sigui poc, però aquest poc el deixaran d'ingressar si no demostren l'educació necessària per rectificar.
Aquests cambrers son els que voldrìa el "presidente del Fomento del Turismo" per a vendre Mallorca???
Noltros "erem" clients habituals fin avui mateix.-No hi pens anar pus mai, i pens fer campanya per que no hi vajen amics, familiars i coneguts (q. son bastants).-Quina vergonya!, i jo fent propaganda seva tota la vida (sobretot a amics q. venen de la peninsula).-Gracies senyor Volney per la informacio.-Miquel
És lamentable això que ha passat. Però el més lamentable és l'autèntic analfabetisme funcional que tenen tots aquest "mallorquinistes". Ara mateix podria passar dotzenes i dotzenes de documents d'arrendaments de possessions dels segles XVII i XVIII on en algunes tanques vora les cases es conraven "maduixeres", s'hi feien "maduixes" i també "fraules". El mateix cas amb altres paraules ben nostrades però que l'ús quotidià a Mallorca ha perdut i que en els mateixos documents també surten, especialment als inventaris de les cases i possessions: "barrets", "barretines", "gots", etc. i tot el que vulgueu. Tornant al tema: sé cert que si un alemany li demana un "gelat de maduixa" en teutó, no li dirà mai "d'això no en tenc". Fa anys que no he anat a aquest establiment. I ara amb molta més raó. I, evidentment, en faré campanya forta contra ells.
És una pena que sigui així, però queden moltes més persones que diuen "fresa" que maduixa i no en parlem de fraula. El mal de can Joan de s'aigo no te cura, però on està la cosa enquistada és fora de can Joan de s'aigo. Aquí grata-hi. Com diu la cançó: Què té aquesta terra nostra.....? I ara venen eleccions i n'hi ha que volen canviar, per millorar. Ara figurau-vos la nostra pobre llengua com ho passarà. Si això passa, no hi haura gelat de maduixa abastament per ofegar les penes. Així que vius i "al tajo" com diuen ells.
És una llàstima. S'acabarà convertint en un establiment només per a turistes. Jo també crec que ha fet un canvi en l'atenció als clients de tota la vida. Si els mallorquins hi som tractats com a animals, a coces i garrotades, que es fiquin el gelat on ja saben.
Àlex Volney, jo no he anat mai a c'an Joan de s'Aigo, i tenc 63 anys, ara ja se que ja no hi aniré de cap de les maneres. Gracies per l'avìs, bon gelat de maduixa i salut!!!
Visc a Madrid i almanco un pic a l'any vénc a Mallorca. Una de les meves 'obligacions' era fer un variat en el Triquet (ACS) i,entre d'altres, Ca'n Joan de s'Aigo. La darrera vegada que hi vaig anar, fa uns anys, vaig demanar una xocolata i una ensaïmada. Resposta: Quéééé? Més comentaris són balders. No hi he tornat mai més.
Durant tota la meva vida e suportat ingominias i menspreus d´aqesta casta, i no soc cap infant, inclos el metja má aconsellat que no málteri, pero si bui resenya la meva extranyesa de que el propietari de aqest establiment que supos es un professional de s´hosteleria i a mes veterá no sen doni comte de per on se li escapa el prestigi e inclus el negosi.