lluvia ligera
  • Màx:
  • Mín:

Concentració silenciosa a Palma per la llibertat de Cuixart i Sànchez

38749

16-10-2017

La Coordinadora d’Entitats per la Democràcia ha convocat per aquest dimarts 17 d’octubre a les 19 h a la Delegació de Govern de Palma una concentració silenciosa per condemnar els presos polítics representants de la societat civil, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez. El lema de la concentració és ‘Llibertat Jordis!’. La Coordinadora d’Entitats per la Democràcia anima a la participació «de forma pacífica i democràtica».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tres, fa 4 mesos

@TSF: En Yuan i el Mallorquin son el mateix. En total d'elements poc educats en hi ha tres: dos desenfeinats i una maruja amb poqueta lletra, que escriu menys, afortunadament.

Valoración:1menosmas
Per Siurell Negre, fa 4 mesos

Mallorca , Balears no és Catalunya.. never and ever..!!
Es catalanisme a ses Nostres Illes .. no te cap feina .. No som catalans..!!

Valoración:-2menosmas
Per Es suis, fa 4 mesos

A mes, aquesta gent te en compte que cada vegada que posi es cap a sa preso sortira un nou cap i tot seguira com estava ?. Tenen lloc a sa seva preso per posar 80000 persones (domes contant membres de ANC avui) ?
Ja hi pensen en totes aquestes coses ?, o, com Espanya ha fet sempre, van improvisant...

Valoración:6menosmas
Per TSF, fa 4 mesos

Per a "Yuan i Mallorquí", la meva sort es que estic evolutivament parlant a anys llum de voltros dos.

Valoración:0menosmas
Per Es suis, fa 4 mesos

Molts desesperats els veig, que posen a preso a organitzadors de manifestacions PACIFIQUES per ses seves idees.
Espanya, com sempre, s'ha tornat a manifestar com es: un pais totalitari que en ple segle XXI se permet fer presoners politics, despres d'enviar policies a rompre sa cara de vells i joves que han comes un delicte gravissim: votar. A un pais democratic, si no se reconeix un referendum com a legal, simplement el deixen fer i despres en anulen es resultats. A Espanya ataquen es seus propis ciutadans.
A Espanya li queda molt poc, i amb aquestes coses ho accelera encara mes. Sa millor fabrica d'intependentistes es es govern Espanyol, i sa segona millor fabrica es es grup d'espanyolistes que van darrera es govern.
Es que diuen ara que son 4 rates a Mallorca deien que eren 4 rates a Catalunya, i no en han apres res, com no aprendran res una vegada i una altra, mentres Espanya cada vegada se fa mes petita i mes feixista i no arriben a entendre perque.

Valoración:5menosmas
Per yuan, fa 4 mesos

por favor.. mandad fotos aereas.. quiero ver el apoyo masivo a unos presuntos delincuentes juauajua

Valoración:-3menosmas
Per Mallorqui, fa 4 mesos

Ja era hora que fiquessin a preso a aquests colpistes impresentables,esper que durant aquesta setmana empresonin als principals i al costat d'ells a tots els seus palmeros ,cadena perpètua per a tots

Valoración:-7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris