Oberts al món
Els col·legis del Parc BIT atendran poblacions de pocs recursos i emigrants. En aquest moment hi ha matriculats alumnes de desset països. Fa poc apareixia en el seu diari l'opinió d'unes denominades expertes. Respectant-la, volem reafirmar la nostra —tan lliure com la seva— que l'ideari d'aquests col·legis ho té tot a veure amb els principis d'igualtat i d'integració, com afirmen molts altres experts —d'àmbit estatal i internacional— sobre aquest tipus d'ensenyament. A la retòrica pregunta que planteja una d'elles sobre si «aquestes escoles atendran poblacions de pocs recursos econòmics o emigrants com en la pública?», basti dir que el nombre de nacionalitats dels pares amb fills matriculats, en aquest moment, és de desset: en concret, d'Alemanya, Mèxic, Anglaterra, Irlanda, Itàlia, Cuba, Puerto Rico, Colòmbia, Perú, Canadà, Argentina, Sud-àfrica, Filipines, Bèlgica, Bolívia, Rússia, i la República Txeca. Que ella mateixa estableixi els que considera emigrants i els que no. Quant a «poblacions de pocs recursos econòmics», s'ha d'assenyalar que és voluntat de la Fundació que cap família no quedi exclosa pel seu estatus econòmic o social, ni per la seva condició física o intel·lectual: oberts a tot el món, sense distinció social, física ni psíquica. Coherentment amb el que és un col·legi concertat.
- Un ciutadà envia una carta a la consellera de Salut per a denunciar el tracte lingüístic rebut a l'hospital Verge de la Salut
- El ple del Consell de Mallorca vota en contra de la subvenció per a la Setmana del Llibre en català
- Concentració aquest dijous: «Contra la segregació i l’empobriment del saber, reivindicam una educació pública, de qualitat i en català»
- Sergio Rodríguez (Vox), desbocat al Parlament
- Quan començarà el curs escolar 2025/2026 a les Illes Balears?
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.