Mostra de Cuina i sostenibilitat
Acabo d'anar a la Mostra de Cuina. Feia anys que no hi anava. Els plats que hi he pogut degustar m'han semblat extraordinaris. Vull donar la més sincera enhorabona als restaurants i a les escoles de cuina que hi participen. He dinat molt bé. Però el motiu que ha fet decidir-me a escriure aquesta carta no és, malauradament, \132 aquest. La Mostra de Cuina d'enguany podria servir per il·lustrar els manuals de la insostenibilitat. Efectivament, quan he arribat he vist uns contenidors grocs, dels de recollida selectiva d'envasos, distribuïts pel recinte i he pensat que qualque cosa estava canviant. Ràpidament he pogut comprovar que només era una il·lusió cromàtica. No hi ha cap contenidor de recollida selectiva. A dins dels contenidors hi havia de tot i molt: papers, capses de cartó, embalatges de plàstic, restes de menjar, coberts, tassons (grans, petits i minúsculs), qualque botella de vidre,... i, fins i tot, plats de ceràmica. Això darrer, el plat, és l'únic objecte previst per poder ser reutilitzat a la Mostra. Sóc un il·lús, ja fa estona que ho sé. Però he començat a dubtar de si avui tendria una bona digestió.
També a Opinió
- Un centenar de vehicles de mercaderies amb destinació a les Balears estan retinguts a València i Barcelona
- El Pi, altres partits locals i independents preparen «una gran coalició mallorquinista» en vistes a les properes eleccions
- Aproven tres borses de feina a l'EMT Palma amb l’exigència del B2 de castellà i l’exclusió del català
- Denuncien diverses irregularitats en la gestió de la Policia Local de Calvià
- Bleda Runner, el distòpic muntatge audiovisual de Raphel Pherrer que parla de la situació de massificació turística que viu Mallorca
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.