nubes dispersas
  • Màx: 24°
  • Mín: 24°
26°

Boicot a Vueling?

Aquest dissabte passat, dues dones varen ser expulsades d’un avió de la companyia Vueling, que realitzava el trajecte Barcelona-Menorca, després que aquestes dones parlassin en català a una hostessa. El comandant del vol va considerar que parlar en català a una hostessa era un falta de respecte, va avisar la guardia civil i les varen fer fora de l'avió, cosa que causà greus perjudicis a les dues dones.

Vueling ha de donar explicacions públiques del que va passar. Ha de reparar els danys causats a les dues dones i els ha de demanar disculpes. Ha de demanar disculpes als catalanoparlants i els ha de garantir que no es tornarà a succeir un fet així.

Si Vueling no fa això, caldrà organitzar un boicot a la companyia i no tornar a viatjar-hi.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xesc, fa 8 mesos

Que tal un boicot als productes castellans ? Jo m´hi apunt

Valoración:1menosmas
Per manoletin, fa 8 mesos

Parece que la cosa se va aclarando poco a poco y resulta que a las pasajeras no las echaron por hablar catalán sino por tratar de obligar a otra persona, tan respetable como ellas, a hacerlo.

Valoración:0menosmas
Per t, fa 8 mesos

mèrit????ca barret,REQUISIT PER A TOTHOM,especialment cara al públic.

Valoración:2menosmas
Per de cajón, fa 8 mesos

Contestandoi a "Idò sí".-

Pues te vas a vivir a alguna parte de los países catalanes (o sea, Barcelona, Tarragona, Lérida y Gerona), que se supone que están es tierra "firme" y donde hay de todo: AVE, otros trenes, autopistas, autobuses etc. sin necesidad de coger barco o avión. Mira si es fácil. Pero ninguno de vosotros os largáis.

Valoración:-4menosmas
Per ¿...?, fa 8 mesos

¿Boicot a los productos catalanes?

Valoración:0menosmas
Per Tomeu, fa 8 mesos

No van ésser expulsades per xerrar en català. Van ésser expulsades per maldeducades.

Valoración:-8menosmas
Per Idò sí., fa 8 mesos


La solució al problema no és bocotejar la companyia, sinó poder usar els seus serveis quan hom té necessitat de viatjar fora de l'illa i no hi ha més avions que els de Vueling. Si ells t'han boicotejat a tu, i no et volen com a passatger, què has de fer? Agafar el vaixell? I si la mar està moguda i està suspès el servei marítim? I si tens necessitat d'arribar a Barcelona o a Mallorca abans del vespre? Bé, per ventura si vas a la direcció de la companyia i allà fas per escrit una declaració jurada de que durant la travessia no parlaràs una sola paraula en català, potser et faran la gràcia de despatxar-te un bitllet. Però, bonda! No sigui cosa que hagis de baixar de l'avió en mig de dos guàrdies civils!

Valoración:6menosmas
Per boicoot, fa 8 mesos

Boicot a totes les empreses que no ens respecten. Vueling ja n'ha fet massa.

Valoración:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris