nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 18°
18°

Boicot a Vueling?

Aquest dissabte passat, dues dones varen ser expulsades d’un avió de la companyia Vueling, que realitzava el trajecte Barcelona-Menorca, després que aquestes dones parlassin en català a una hostessa. El comandant del vol va considerar que parlar en català a una hostessa era un falta de respecte, va avisar la guardia civil i les varen fer fora de l'avió, cosa que causà greus perjudicis a les dues dones.

Vueling ha de donar explicacions públiques del que va passar. Ha de reparar els danys causats a les dues dones i els ha de demanar disculpes. Ha de demanar disculpes als catalanoparlants i els ha de garantir que no es tornarà a succeir un fet així.

Si Vueling no fa això, caldrà organitzar un boicot a la companyia i no tornar a viatjar-hi.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xesc, fa 11 mesos

Que tal un boicot als productes castellans ? Jo m´hi apunt

Valoración:1menosmas
Per manoletin, fa 11 mesos

Parece que la cosa se va aclarando poco a poco y resulta que a las pasajeras no las echaron por hablar catalán sino por tratar de obligar a otra persona, tan respetable como ellas, a hacerlo.

Valoración:0menosmas
Per t, fa 11 mesos

mèrit????ca barret,REQUISIT PER A TOTHOM,especialment cara al públic.

Valoración:2menosmas
Per de cajón, fa 11 mesos

Contestandoi a "Idò sí".-

Pues te vas a vivir a alguna parte de los países catalanes (o sea, Barcelona, Tarragona, Lérida y Gerona), que se supone que están es tierra "firme" y donde hay de todo: AVE, otros trenes, autopistas, autobuses etc. sin necesidad de coger barco o avión. Mira si es fácil. Pero ninguno de vosotros os largáis.

Valoración:-4menosmas
Per ¿...?, fa 11 mesos

¿Boicot a los productos catalanes?

Valoración:0menosmas
Per Tomeu, fa 11 mesos

No van ésser expulsades per xerrar en català. Van ésser expulsades per maldeducades.

Valoración:-8menosmas
Per Idò sí., fa 11 mesos


La solució al problema no és bocotejar la companyia, sinó poder usar els seus serveis quan hom té necessitat de viatjar fora de l'illa i no hi ha més avions que els de Vueling. Si ells t'han boicotejat a tu, i no et volen com a passatger, què has de fer? Agafar el vaixell? I si la mar està moguda i està suspès el servei marítim? I si tens necessitat d'arribar a Barcelona o a Mallorca abans del vespre? Bé, per ventura si vas a la direcció de la companyia i allà fas per escrit una declaració jurada de que durant la travessia no parlaràs una sola paraula en català, potser et faran la gràcia de despatxar-te un bitllet. Però, bonda! No sigui cosa que hagis de baixar de l'avió en mig de dos guàrdies civils!

Valoración:6menosmas
Per boicoot, fa 11 mesos

Boicot a totes les empreses que no ens respecten. Vueling ja n'ha fet massa.

Valoración:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris