nubes dispersas
  • Màx: 24°
  • Mín: 24°
26°

Tenim una cita als Jardins de la Misericòrdia

38495

10-10-2017

Divendres d'aquesta setmana, el 13,  a partir de les 16h, als jardins de la Misericòrdia trobareu la III Fira del Mercat Social, fins el dissabte a les 20h. És la tercera vegada que se celebra, uns 40 expositors amb un ampli ventall de productes i serveis amb valors democràtics, ecològics i solidaris.

Mercat Social Illes Balears és una iniciativa sorgida per articular una xarxa de producció i consum basada en criteris de consum responsable. Enguany, la tercera trobada la celebrem a la tardor, amb un canvi d'ubicació, als Jardins, per guanyar així en visibilitat pública i capacitat per arribar a un públic més ampli, sense perdre la idea d’afavorir un format de fira en la qual es puguin establir contactes i relacions directes entre consumidors i productors, i també entre els mateixos productors.

El que es manté és el doble objectiu d’afavorir per una banda la visibilitat pública de les iniciatives de consum responsable, facilitant l’accés dels consumidors responsables als seus productes i serveis; i per altra de fomentar el coneixement mutu entre els integrants del mercat social i la inter-cooperació, per satisfer necessitats comunes i compartir recursos, contribuint així a la consolidació d’experiències i al seu efecte multiplicador.

Per això esperam comptar com en altres edicions amb la presència i participació d’iniciatives d’àmbits com l’agricultura ecològica i la sostenibilitat ambiental, el comerç just, la inserció social i de persones amb discapacitats, el cooperativisme, l’educació i cultura alternativa, la banca ètica i altres serveis amb criteris de consum responsable: energia, comunicacions...

Així mateix es preveu realitzar activitats paral·leles al jardí i al saló d'actes: tallers, xerrades i presentacions; així com exposicions permanents sobre temàtiques vinculades al consum responsable.

Les fundacions Darder-Mascaró hi serem presents amb una paradeta on mostrarem la nostra tasca i amb una conferència de Jordi Via, promotor de la xarxa d'economia social i solidària de Catalunya i de la Cooperativa ARÇ d'assegurances ètiques i comissionat d'economia cooperativa, social i solidària de l'Ajutnament de Barcelona, amb el títol :Els Ajuntaments i l'economia solidària. Serà el dissabte 14 a les 11 del matí.

Teniu una cita als Jardins de la Misericòrdia, ens hi trobarem.

www.facebook.com/mercatsocial

https://twitter.com/mercatsocial

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris