nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 14°
16°

A la fi! Nova direcció general de política lingüística del Consell

Des d'aquesta mateixa tribuna hem proposat i insistit en que el Consell de Mallorca ha de tenir una direcció general dedicada a fer política lingüística.

Finalment, aquest dijous, el Ple del Consell de Mallorca ha aprovat la proposta d'El PI sobre la creació de la Direcció Insular de Política Lingüística. I segons se'n després de les intervencions de l'equip de Govern, aquesta estarà en funcionament abans del mes de juny d'enguany.

És una excel·lent notícia i seria molt bo que aquesta direcció estàs adscrita directament a la Presidència de la institució, ja que la feina que ha de realitzar és absolutament transversal.

També és essencial que la nova Direcció estigui ben dotada pressupostàriament i que la persona que l'ocupi, més que respondre a equilibris dels partits que governen, sigui una persona preparada i, sobretot, disposada a escoltar a les persones que més en saben de la matèria i que, ja don per fet que en cas que els ho proposassin dirien que no a ocupar el lloc i que, d'igual manera, escolti i mantengui un diàleg permanent amb les entitats que treballen des de fa dècades en la matèria.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni, fa 10 mesos

Emigrante, perquè no dius el mateix de l'Instituto Cervantes!! que per cert, hauria de promocionar TOTES les llengües de l'estat i només ho fa de l'español o castellano.

Valoración:2menosmas
Per Emigranta, fa 10 mesos

Hola, Emigrant! Doblers n'hi ha per a tot, mira, sinó, el Govern de Madrid que en dona per comprar cotxes nous (plan PIVE) o que paga les autopistes que han construït els seus amics i que ara no van bé... Ai, no, que ho pagam noltros!
Jo preferesc pagar per la llengua i la cultura que pel ciment i l'asfalt!

Valoración:3menosmas
Per Emigrante, fa 10 mesos

Mas dinero público para la lengua.

La OCB aplaude encantada.

Valoración:-1menosmas
Per Peplluís, fa 10 mesos

Ja es veu que és molt important, per això mateix es del Stei varen demanà que el servei que hi ha ara mateix al Consell dedicat a la Normalització desaparegués?

Valoración:1menosmas
Per Biel, fa 10 mesos

Algu m pot dir on puc trobar les ofertes del SOIB en català?

Valoración:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris