nubes rotas
  • Màx: 12°
  • Mín: 11°
10°

Cornuts i pagar els mobles

Fa dos dies coneixíem una nova iniciativa de l'Executiu extremeny, consisteix en que si els ciutadans extremenys compren mobiliari a Extremadura, els sortirà un 25% més barat, ja que el seu govern regional ho subvenciona: fins a 200€ per moble i fins a 1.000 euros per persona.

L'Estat espanyol no tan sols espolia de manera descarada els Països Catalans, sinó que menteix constantment als ciutadans i intenta fer veure que som nosaltres els que ens aprofitam econòmicament del finançament de l'Estat.

A més a més d'explotats i espoliats, som insultats i difamats permanentment. D'això se'n diu ser cornuts i pagar els mobles.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Emigrante, fa dervers d'un any

Cualquier persona que llegue a Baleares, inmediatamente nota que sus habitantes son " ... explotats i espoliats, som insultats i difamats permanentment" como nos dice nuestro gran TM.

Faltó decir que los extremeños tienen muebles gracias a los independentistas.

Y la caterva catalanista, indignada !

Valoración:0menosmas
Per Salvador, fa dervers d'un any

Para mi es incomprensible que haya comentarios aquí defendiendo el expolio que sufrimos en Balears. Creo que todos los baleares debemos luchar para cambiar esta situación.

Valoración:0menosmas
Per Josep, fa dervers d'un any

Per a "en yuanet", tú mateix, d'arguments ni un ni cap, no en tens, d'educació sembla què més aviat, poca, de quant en quant, descansa el braç i quan estiguis fart de noltros, no ho dubtis, bon vent i barca nova.

Valoración:13menosmas
Per JOSEP, fa dervers d'un any

Per a "yuan" què, a més de provocar li agrada mentir. Les diferents oficinis que té la Genralitat arreu el món, totes plegades no costen els doblers, que costà la "vaisella" de l'embaixada española a Londres, total per a donar de menjar al Trillo, mentres tant, quant va succesïr l'atac de l'aeroport de Bruxel·les, a l'embaixada espanyola no trovaren ni l'embaixador, la Generalitat i la seua oficina a Bruxel·les se n'ocuparen rapidament i tothom và trovar ajuda i mitjos pedr tornar-hi a casa. Al senyor embaixador espanyol, encara està per fer acte de presencia.

Valoración:11menosmas
Per Antoni, fa dervers d'un any

I els diners del FLA d'on surten? Potser és una mena de manà que cau del cel i va a parar, exclusivament, a la caixa de l'estat? O potser dels impostos que paguem (el manà a wue em referia)? I per major desfici hem de pagar interessos per aquest préstec!!!!!! Mal que pesi a molts aquedte és la realitat.

Valoración:11menosmas
Per unaperaqui, fa dervers d'un any

Les idees:
-Solidaritat espanyola: llevar-mos els doblers fins a no tenir ni per sanitat ni per mantenir les infraestructures com toca, i donar-los als extremenys per renovar mobles.

Els números:
-Concepte d'espoli d'un "Land" a l'alemanya: un 4% del PIB del "Land".
-"Solidaritat" a l'espanyola: un 14% del PIB (a Balears).

Per favor, que ens compri i espoliï Alemanya!!!

Valoración:9menosmas
Per unaperaqui, fa dervers d'un any

O també: putes i pagar el llit!

Valoración:9menosmas
Per slort, fa dervers d'un any

La cosa que molesta més els que escriuen en foraster en aquest fòrum, com a "trolls" que són, no és que valorin els seus comentaris en vermell o que opinin en contra d'ells -això els permet de continuar replicant-; sinó que no els facin cas. Per tant, allò que podem fer és no respondre'ls, deixar-los la puntuació en blanc i, molt millor encara, no llegir les seves opinions. D'aquesta manera, la provocació que pretenien no fa efecte.

Valoración:18menosmas
Per ¿Dónde está el expolio?, fa dervers d'un any

FLA hacia Cataluña desde el año 2.012 = 48.000 millones de euros. Dinero de todos los españoles, extremeños incluidos. ¿Dónde está el expolio?

Ventas de Cataluña al resto de la Nación = 50.000 millones de euros. Datos de 2.014. En el año anterior, las ventas fueron algo menores. ¿Dónde esta el expolio?

Compras del resto de la Nación a Cataluña = 25.000 millones de euros. ¿Dónde está el expolio?

Para cuadrar las cuentas de este año, han pedido al papá Estado, 8.000 millones de euros. Por cierto, antes de Navidad ya les llegaron 1.300 millones de euros. ¿Dónde está el expolio?.

Son botones de muestra; a las cosas hay que decirlas todas, no solo una parte.

Valoración:-1menosmas
Per de risa, fa dervers d'un any

Pues me encanta que seáis cornudos, apaleados y pagando....... la cama; es que me troncho. Me mondo. Me descojono de risa.

Y pensar que presumíais de ser tan listos.

¿Dónde esta la superioridad craneal que tanto os gusta proclamar?. Hasta los "pobres y desgraciados" extremeños os dan por saco.

Valoración:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris