algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
19°

Brull calumnia, difama... i menteix sobre la seva edat

690

04-01-2017

El passat mes de març, els pares de l'activista antimallorquí Cosme Brull, Joana Maria i Cosme, que és policia local de Palma, enviaren una carta a aquest diari que va ser publicada íntegrament en aquesta mateixa secció.

Entre d'altres coses, deien: «per tot el dit, demanem que al seu diari no es publiqui ni el nom del nostre fill ni cap referència a les seves suposades actituts ("provocador habitual", "salutació feixista", etc), ja que com a menor que és mereix una especial atenció i protecció, i que, en qualsevol cas, no es reflexiona vers l'actitud o idees del menor, sino vers les paraules de l'adult.» més enllà de les faltes d'ortografia i de la redacció una mica confusa, resulta evident que els pares de Cosme Brull no han estat coherents amb allò que demanaven. Aquest diari no ha publicat ni una sola referència a l'individu malgrat les seves provocacions constants a través de les xarxes socials i malgrat les difamacions vessades per Brull contra aquest mitjà i els seus treballadors.

Ara, però, l'advocat Josep de Luis ha evidenciat que Brull menteix sobre la seva edat. Segons el perfil de FaceBook, Brull va néixer el 9 de novembre de 1992, per tant, si aquesta dada és certa, no és menor d'edat. I si és menor d'edat, aleshores, menteix al seu perfil. Sigui com sigui, uns pares que demanen públicament que «no es publiqui ni el nom del nostre fill ni cap referència a les seves suposades actituds», no han de consentir que el seu fill es passegi pels actes organitzats per independentistes intentant provocar (sense aconseguir-ho, ja que, de fet, els independentistes optaren per fer-se fotos amb ell) ni haurien de permetre que publiqui calumnies (perseguibles judicialment, tengui l'edat que tengui) cap a entitats i persones defensores de la cultura i la llengua de Mallorca.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per ARRUIX ANTIMALLORQUINS, fa dervers d'un any

Invasors i renegats, arruix de Mallorca!

Valoración:-30menosmas
Per arrux, fa dervers d'un any

Senyal que en Cosme fa bé sa seva feina! Tot es meu suport a n'aquest al·lot tan valent, som mallorquins, no catalans.

Valoración:15menosmas
Per gonella, fa dervers d'un any

Senyal que en Cosme fa bé sa seva feina! Tot es meu suport a n'aquest al·lot tan valent, som mallorquins, no catalans.

Valoración:19menosmas
Per arrux, fa dervers d'un any

Es una vergüenza, hasta para tí, Marti, que uses este panfleto , porque periódico ni se le parece, para atacar a una persona que usa su derecho y libertad de expresión, es una vergüenza que se te permita usar este medio para atacar singularmente a un menor, porque este joven es aún un menor de edad, y que no se te ponga una querrella criminal. Tú ni eres periodista, ni eres un hombre Martí....

Valoración:38menosmas
Per un senyor, fa dervers d'un any

Hi ha adults q s'aprofiten d'ell. És un pobre al.lot utilitzat q l'únic q vol ser és "popular". A mi em fa pena. El cremaran. Em fa molta de pena.

Valoración:5menosmas
Per miquel, fa dervers d'un any

Però aquest Cosme és aquell nin que va per tot? Un dia vaig xerrar amb ell, li vaig dir que era un provocador, i quan em va contestar vaig veure que no hi era tot... Però si li falta "un aigo"!!!! No ens podem rebaixar a xerrar d'aquest al-lot...

Valoración:11menosmas
Per Categoria, fa dervers d'un any

Aquest que firma 'Gonella de Marratxí' que escriu per aquí sota no és un 'gonella'. Vulguis que no, els 'gonelles' són mallorquins amb un punt d'ignorància. Aquest personatge que escriu és en realitat un foraster inculte i il·letrat. Encara hi ha categories.

Valoración:7menosmas
Per Argentino, fa dervers d'un any

Cosme, engaña pichanga!

Valoración:4menosmas
Per Jose, fa dervers d'un any

Este Cosme es un pesado y un ridículo, todo el mundo lo sabe

Valoración:5menosmas
Per Un d'allà, fa dervers d'un any

Un jove que s'acosta a l'arbre que més ombra fa en cada moment.

PP, Ciutadans, Círculo Balear, Fundació Jaume III, Feixina, Bauzà... UN AUTÈNTIC HEREU DE L'ESPANYOLISME RANCI

Una persona que aprofita la seva edat per fer i desfer al seu gust. Molat gent està esperant que faça els 18 anys per començar a prendre mesures legals. Als seus pares els recomane tenir un bon advocat, el necessitaran.

Valoración:-23menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris