algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 13°
14°

Bones pràctiques

La Regidoria de Funció Pública i Govern Interior de l'Ajuntament de Palma va presentar la setmana passada una nova instrucció per a una contractació pública amb responsabilitat social, mediambiental i lingüística.

No he llegit la nova instrucció. Pel que expliquen des de l'Ajuntament, estableix unes normes que s'incorporaran a tots els processos de contractació pública que faci l'Ajuntament de Palma, els seus organismes autònoms, empreses públiques i fundacions com, per exemple, el compliment dels convenis col·lectius, la contractació de persones amb discapacitat o la igualtat entre homes i dones, entre d'altres. Les empreses que no compleixen amb aquests mínims no podran ser admeses en el procés selectiu. A partir d'aquí, es baremarà segons els criteris de valoració pertinents i els criteris tècnics i econòmics.

Segurament aquesta és la millor manera (la més barata, segur) que una institució pública pot ajudar a que es respectin els drets de les persones treballadores, el medi ambient i els drets lingüístics dels ciutadans.

Enhorabona idò a l'Ajuntament de Palma i esperem que aquesta bona pràctica s'estengui a les demés institucions.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Llest, fa dervers d'un any

Al revés ja passa a Espanya i a molts estats sudamericans i comunitats autonomes espanyoles.

Valoración:0menosmas
Per fora, fa dervers d'un any

¿De qué estás hablando?.

Aquí los derechos ciudadanos, solo dos dos: mallorquín y castellano. Te guste o no. Además contratar imponiendo una sola lengua, es fascismo puro.

¿Qué dirías si fuese al revés?.

Valoración:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris