cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín: 14°
18°

Això no va bé

Crec que no és manca de modèstia afirmar que un servidor està entre el grup de persones que més varen treballar per fer possible el canvi polític a les Illes Balears.

Tampoc no crec faltar a la veritat si mantenc que mai no he fet crítica pública de cap entitat, partit o persona que treballi en favor del ple empoderament de la nostra gent.

I encara afegiria que em tenc per amic de moltes persones que són en càrrecs de responsabilitat al Govern i per company de moltes més.

És, per tant, des d'aquesta triple condició que em veig en l'obligació de fer un avís, per ara molt genèric, que això no va bé. Al Govern, s'està gestionant el canvi, en el millor dels casos, massa lentament i arrossegant unes inèrcies que s'havien d'haver frenat des del minut 1.

Això no va bé, i creis-me si vos dic que em dol l'ànima quan ho escric.

Companya presidenta, company vicepresident, des del respecte i l'estima que vos tenc, vos ho dic, no per fer cap retret, no per caure en el fatalisme, sinó perquè crec que és possible redreçar-ho: no anam bé. Reaccionau!

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Agustí, fa mes de 2 anys

Elisa, abans de l'amenaça de vaga el pressupost d'educació ja havia pujat un 5% respecte l'any passat, més que a cap altra comunitat. El que es va acordar amb assemblea de docents és que encara s'augmentarà més si millora el finançament.

Valoración:-2menosmas
Per Elisa, fa mes de 2 anys

@Agustí: estic d'acord amb el que dius però l'autor de l'article no nega que es facin coses bé, simplement que es fan molt a poc a poc i, de vegades, amb poca fermesa. Per exemple, no comentes el que passa amb l'ecotaxa, que en realitat s'ha desvirtuat en reinvertir-se en part en el negoci hoteler. D'altra banda, el pressupost d'educació ha augmentat només després de la convocatòria d'una vaga just abans de les eleccions. No pengem al govern cap altra medalla que la d'haver acceptat de negociar i de fer una concessió (amb la pressió de les urnes a voltar cantó, clar).
Que estiguem molt millor que abans, no vol dir que no es pugui recordar als governants de tant en tant que queda molta de feina per fer.

Valoración:-2menosmas
Per Agustí, fa mes de 2 anys

Pots augmentar pressupost d'educació com altra comunitat ha fet, pots garantir obligatorietat del català, frenar importació de residus, retornar canals catalans, anunciar creació de noves reserves marines, implantar ecotaxa, crear una renda social garantida, garantir que els dependents no perdin els seus drets, aconseguir que tots els edificis públics tenguin energia verda, fer una llei d'autoconsum energètic, augmentar pressupost en sanitat i educació social i moltíssimes coses més que no caben aquí. Però si tan mateix hi ha personatges que s'entesten en repetir una i altra vegada que això no va be, sense explicar perquè no va be, la gent s'ho acabarà de creure. En aquests sis mesos s'han fet moltes més coses que en altres pactes, però no sabem molt bé perquè però això no va be.

Valoración:1menosmas
Per Undetants, fa mes de 2 anys

Treballar perque hi hagués un canvi polític ho trobo bé. Els de Podem i Ciudadanos també hi van treballar així com els que estan ara governant com també la ciutadania que els va votar. Tsmbé ho van fer altres forces polítiques que no van obtenir suficient suport ciutadà per ser-hi. Dit això, també he de dir que escriure aquest article amb aquest títol, que aparegui dues vegades el que diu el títol però que no s'argumenti en tot l'escrit en que es basa el títol és pot considerar com una crítica molt banal o dit d'una altra manera, una crítica per a criticar i no dir res. També es pot considerar com un afany de protagonisme. Salut i bon any.

Valoración:0menosmas
Per En Figuera, fa mes de 2 anys

Completament d'acord Tomeu. Estic segur que sa resposta des nostres representants seria "no podem fer més via", el que me duu a sa qüestió que m'atabala des de fa mesos: "no podem fer més via" perquè hi ha "algú" o "alguna cosa" que els frena? per volum de feina? existeix cap "impediment" per dur a terme ses reformes i avanços -i derogacions- que sa Ciutadania de Balears se mereix?

Som molt conscient de sa dificultat inherent de governar amb un pacte, i més a 3 parts on una d'elles no se vol banyar -erosionar- formant part des òrgans de govern; també tenc molt present es tacticisme que implica s'obediència a madriZ de 2 d'aquestes 3 forces.

Tanmateix, pel que veig i llegeix (pot ser només és una impressió), és que ses àrees gestionades per persones d'estricta i única obediència Illenca són ses que funcionen una mica millor, com a formiguetes, sense tanta foto i tant de renou, i això me dóna esperances. És molt més senzill destruir que construir i costarà temps refer el que s'ha destruït es darrers 4 anys però, sa política també són gestos i fets simbòl.lics, alguns -suposadament- fàcils d'aconseguir. I aquests són es que se torben massa i descol.loquen es votant.

I tornant a es bessó de sa qüestió i de s'article, esper que tant s'opinió interna -que sé que hi és- com s'opinió publicada que fas tu mateix a aquestes pàgines tengui prou influència com per no apagar s'espurna.

Valoración:9menosmas
Per dariofo, fa mes de 2 anys

Moderador esborraras el comentari de'n Jan que insulta directament?
A jo per dir feixista i malalt el m'esborrares. Ja te vaig dir que quan l'insult vengues de qualqu que donas suport a la linia esitorial no ho faries.
Llibertat 1 dbalears 0.
Au salut i republica.

Valoración:-25menosmas
Per Unaperaqui, fa mes de 2 anys

Tomeu, esper que te llegeixin, que te vessa la raó! Ara, en Toni Noguera ha encertat amb el bosc urbà! Només li falta obrir la ciutat més a la mar, però això és bastant més complicat.

Valoración:18menosmas
Per te alabamos, fa mes de 2 anys

Efectivamente, no vamos bien de ninguna marea; yo diría que pésimamente mal.

Silencio: habla el gran jefe y lo que sale de su sabiduría es palabra de dios.

Valoración:-9menosmas
Per Mallorquí, fa mes de 2 anys

Jajjajajajjajajjjjjjjjjjjhaajajajjajajaj!!!

Menudo payaso más triste estas hecho, Tolito...

Valoración:-9menosmas
Per pepet, fa mes de 2 anys

Escoltau al guardiá de les esències.

Valoración:-36menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris