algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
19°

La lliçó d'un dirigent del PP andalús

28830

10-01-2017

Toni Martín Iglesias, Vicesecretari de Coordinació Política del Partit Popular d'Andalusia ha donat una lliçó d'honestedat a molts espanyols catalanòfobs que propaguen tòpics sobre els catalans que no responen a la veritat i que ajuden a fer créixer l'odi xenòfob contra els catalans.

Martín Iglesias explica que ha estat sis dies amb la seva família per terres gironines i només ha trobat gent amable i simpàtica i que no ha aconseguit trobar el català, segons el tòpic, tancat i «que et mira amb cara d'oi».

«Me'n vaig de Catalunya sense haver-ho aconseguit, o confés. Per més que ho he cercat no he tengut sort... cercava jo a aquell (tots tenim un amic que li ha passat) que li dius 'buenos dias' i et contesta en català, i li diu 'perdona, no t'entenc' i te segueix parlant en català. Però no l'he trobat.» comença a explicar Martí Iglesias en la seva publicació al perfil de FaceBook.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Es suis, fa dervers d'un any

Es lo que te sa realitat que es molt caperruda, i es molt dificil ignorar-la si un se mou un minim. Es clar que si fas un esforc molt gros i constant i domes escoltes a qui te menteix i a mes a mes no questiones res, pots resistir dins matrix... Aquest homo ho deixa ben clar, fa segles que ho proven tot per reduir una nacio que no han pogut assimilar, i tot s'hi val, pero aixi i tot, cutres que son perque no ho han aconseguit, ni amb monarquies, ni amb dictadors, res !

Valoración:12menosmas
Per escardapenyes, fa dervers d'un any

Espanyols, ppepperos, franquistas i mallorquins empaltats de tote aquesta essència de intranssigència, perqué com ha fet aquest sr. coordinador del ppartit ppopular d'Andalusía no comenssau ha fervos preguntas sobre la informació que rebeu de l'informació mediàtica de diaris, radio i televisions estatals????????
Sé que és molt dur per vosaltres haver d'apceptar aixó perque ho diu un des vostros, andalús i del PP, i ara s'ha donat conte que ha viscut enganat dins un mon equivocat, perque le informació que reben está desvirtuada i manipulada.
Grácies que avui existeix internet,i si sercau i analitzau, trobareu veritats, ¡ visca la llibertat d'informació ¡ encara que hi ha, que le vol estrangular
Salut i República, cda cop més aprop.

Valoración:15menosmas
Per barrufet, fa dervers d'un any

´- La División Azul ja ha tornat a entrar en acció; fa un moment tenía 18 vots i ara no més 1. (patetic i deplorable com actúen aquesta colla de "borregos·)

Valoración:16menosmas
Per Guim, fa dervers d'un any

No m'ho crec. Ara toca això ells anomenen "DIALOGO"

Valoración:3menosmas
Per Tià, fa dervers d'un any

Tanmateix, no puc evitar de pensar en el policia dolent i el policia bo.

Valoración:4menosmas
Per Tià, fa dervers d'un any

Yuan,

El dia que hauràs viatjat tant com jo, que som un "panca" molt actiu" que parla "unes quantes llengües" (passen de sis), podràs dir que has viatjat molt, cosa que, evidentment, no és el cas

Tu i els teus, sortiu d'Espanya, viatjau, mirau, observeu, conversau amb la gent (cosa dificilíssima, perquè no soleu sebre parlar més que el vostre espanyol), comparau, i per ventura perdreu una mica del vostre "cerrilismo", molt molt propi de la vostra llengua.

No sigueu com una senyora espanyola que vaig sentir, fa temps, a París, que remugava dient al marit: "Pepe, vámonos a casa, que esto està lleno de extranjeros."

Valoración:13menosmas
Per Goriet, fa dervers d'un any

Brillant interpretació d'en Yuanito.

Valoración:2menosmas
Per Macia, fa dervers d'un any

Aixo es s,operacio dialeg? Aquest sr. es s,unic andaluc que ha passat per Catalunya?
Per favor, hi ha centenars de milers de catalans que tenen origen andalus i la majoria van de tan en tant al seu poble d,origen, i tots saben i poden explicar com son els catalans.
Venir ara a explicar lo que son els catalans, no es altre cosa que voler rentar sa cara a sa gent, que com som balears o valencians mantenen els privilegis de s'Espanya subvencionada que tambe els va a Andalusia o Extremadura
Salut, republica, llibertat, //*//

Valoración:13menosmas
Per Rater, fa dervers d'un any

Trobes un "Toni Martín". Assenyat, acurat i educat i a continuació un "Yuan" en les antípodes. I això que el tenim per aquí i sap que el que diu en Toni és vera.

Valoración:14menosmas
Per Sembradors d'odi, fa dervers d'un any

El Gobierno es dedica a sembrar odi en contra dels catalans perquè no s'en vagin d'Espanya. Utilitzen la pitjor manera.per retindre-los. Menys mal que hi ha gent que pensa, i també dels seus.

Valoración:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris