tormenta
  • Màx: 20°
  • Mín: 20°
19°

La Xarxa de Biblioteques de Mallorca se suma a la celebració del Dia de la Biblioteca

39065

24-10-2016

La Xarxa de Biblioteques de Mallorca se sumarà aquest dimarts 24 d’octubre, com cada any, a la celebració del Dia de la Biblioteca. Segons han informat des del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca, la commemoració reivindica «la biblioteca com a lloc de trobada dels lectors de totes les edats amb la cultura i com a instrument de millora de la formació i la convivència humana».

Aquest dimarts, a partir de les 17:00 h, l'historiador Tomás Vibot descobrirà 'La Misericòrdia i els seus voltants: itinerari per a una descoberta' que ha organitzat la Biblioteca de Cultura Artesana (BCA) amb motiu d'aquesta celebració. Aquesta és una de les activitats que les 69 biblioteques municipals que formen part de la Xarxa de Biblioteques de Mallorca, coordinada pel Departament de Cultura del Consell, acolliran per commemorar aquesta data.

Aquesta setmana comptarà amb tallers, contacontes, clubs de lectura, tertúlies i teatre. La programació es pot consultar a la web del Consell de Mallorca.

Origen de la celebració

El Dia de la Biblioteca se celebra cada 24 d'octubre, fruit d'una iniciativa de l'Associació Espanyola d'Amics del Llibre Infantil i Juvenil amb el suport del Ministeri de Cultura, a través de la Direcció general del Llibre, Arxius i Biblioteques, en record de la destrucció de la Biblioteca de Sarajevo, incendiada en 1992 durant el conflicte balcànic.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris