cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
15°

Cort crea una Unitat per incrementar la diversificació de l'economia dels barris del litoral de Ponent

34038

Ajuntament de Palma.

19-06-2017

L'Ajuntament de Palma ha creat la Unitat de Coordinació Integral per gestionar amb garanties els doblers rebuts del Fons Europeu de Desenvolupament Urbà Sostenible (Feder) pel Edusi Pla Litoral de Ponent. L'equip estarà integrat dins de l'àrea de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, amb la finalitat de garantir la coherència, transversalitat i integrabilitat del projecte i així aconseguir els objectius, segons ha informat el Consistori.

El projecte Edusi suposarà una inversió de 25,4 milions d'euros, finançats en un 50 per cent pels Feder, que pretén millorar la mobilitat, incrementar els equipaments i contribuir a diversificar l'activitat econòmica dels barris del litoral de Ponent com són Es Jonquet, Son Armadans, El Terreny, Portopí, Cala Major i Sant Agustí, que ocupen el 2 per cent de la superfície de Palma.

La Unitat estarà dirigida pel director general d'Habitatge

La Unitat estarà dirigida pel director general d'Habitatge i comptarà amb el suport d'un equip format per personal administratiu i d'assessorament econòmic i jurídic, a més de comptar amb la cooperació altres àrees o departaments de l'Ajuntament. Entre les seves funcions, es troben les de programar, organitzar, coordinar i avaluar les gestions i tràmits, així com d'assessorar a les àrees executores en l'engegada de les operacions aprovades.

D'aquesta manera, impulsarà els projectes de manera transversal o proposarà, de manera coordinada amb l'Oficina de Fons Europeus, les possibles modificacions del Edusi. També podrà proposar mesures de coordinació interna per a la modernització, simplificació de tràmits i millora de la gestió, informarà sobre els procediments, criteris i normatives europees i podrà elaborar informes per enviar a l'Oficina de Fons Europeus o informes anuals de resultat del Pla.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris