nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 14°
16°

Els inversors de Port Mayurqa no es rendeixen i ofereixen 5.000 llocs de feina

28962

Els inversors de la promotora Intu-Eurofond insisteixen per construir el seu projecte Port Mayurqa.

13-01-2017

Els inversors de la promotora Intu-Eurofond insisteixen per construir el seu projecte Port Mayurqa. Tot i que aquest passat mes de juliol, el regidor d'Urbanisme de Palma, Antoni Noguera i el batle, José Hila, comunicaren a la multinacional que el projecte «no entra dins el model de ciutat que aquest Ajuntament planteja» i que no canviarien el pla general perquè es dugués a terme. Mig any més tard, han reaparegut per millorar l'oferta i fer-la més atractiva: augmentar l'oferta de llocs de feina que havien plantejat al principi.

Ara, la multinacional assegura que el centre d'oci, amb una inversió de 500 milions d'euros, suposaria fins a 5.000 llocs de feina; això és, 2.000 llocs de feina més dels 3.000 que prometien aquest estiu.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per ja, fa dervers d'un any

No volem un "altre" desastre urbanístic. Foteu-los una multa a aquests desgraciats... a qui estarán comprant?

Valoración:4menosmas
Per Thomas Jordi, fa dervers d'un any

No necessitam més centres d'oci amb multinacionals que crearan llocs de.feina mal remunerats i temporals.
Si el.fan mallorca ja era innecessari aquest complex està de MÉS.

Valoración:14menosmas
Per I tant!, fa dervers d'un any

I llocs de feina més bons que els que ofertarien aquests, jbm. I també negocis patrimoni de famílies senceres.

Valoración:-5menosmas
Per Albert, fa dervers d'un any

Me parece estupendo, q se convierta la isla en un sitio de ocio a tope, como las Vegas, Shanghái, Hollywood eso si este tipo de ocio no de tipo nocturno y borracheristas, son lugares cerrados tipo Fan Mallorca q nadie lo queria y ahora se vuelven locos los mallorquines, es que los de aquí siempre son miedicas a los nuevos cambios no son como los forasteros q son innovadores y punteros en todo este tipo de cosas, cuando esté montado se alegrarán y todos los que están parados de larga temporada y vean q tienen curro fliparan.

Valoración:-16menosmas
Per jbm, fa dervers d'un any

I no han dit quants de llocs de feina farien perdre????

Valoración:27menosmas
Per No pot ser, fa dervers d'un any

QUIN DESASTRE, BUFFFFFFFFFFFF!

Valoración:15menosmas
Per ALM, fa dervers d'un any

Mallorca es va quedant sense terreny verge i sense terreny per a l'agricultura. Arribarem a un punt que no hi cabrem, si no es posa fre al turisme i a la vinguda d'immigrants. Arribats a aquest punt, la nostra illa deixarà de ser atractiva i hi haurà un retrocés que obligarà a molts de mallorquins a emigrar a altres terres menys explotadas, potser a països molt llunyans. Un desastre que potser que el tinguem ja molt a prop.

Valoración:22menosmas
Per NOALAHONGKONITZACIONIASIATITZACIO, fa dervers d'un any

No a la hongkonització , ni la assiatizació que la classe política mos està condemnant a patir: massificació, vendre falses il·lusions amb ofertes fraudulentes de feina que en els millors casos són a condicions d'esclavitut i servidumbre a imperis que parasiten els guanys locals per emportar-se'ls a paradissos fiscals; o com ja s'ha dit, per portar-se més mà d'obra d'esclaus d'altres països, si no per a crear esclaus i llocs de feina precaris amb el nostro jovent en lloc de fomentar la formació i feina qualificada. Donen sistemàticament el discurs que estàn fent un favor a la ciutadania local, quan l'únic fi que tenen és el seu pròfit propi. En fi, basta ja que ens prenguin el pèl i que no mos parasítin més!

Valoración:20menosmas
Per T, fa dervers d'un any

Propera legislatura,ses fontanelles i port mayurqa,10 mil.lions de llocs de feina,100 mil.lion mes de turistes.MAS MADERA.

Valoración:17menosmas
Per Seran prou raonables?, fa dervers d'un any

5000 llocs de feina? Per a qui? Segur que ens infesterien amb més gent vinguda des de no sé on...
Qui passaria pel carrer de Sant Miquel? Qui podria accedir cita amb el metge? Que ofereixin els llocs de feina on els necessitin. A l´Àfrica? a Amèrica llatina? Segur que allà sí que els ho agrairan!

Valoración:21menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris