nubes rotas
  • Màx: 12°
  • Mín: 11°
10°

Folk com a temàtica en la Nit de la Ratapinyada

28918

La temàtica folk serà la protagonista de la 23 edició de la Nit de la Ratapinyada.

12-01-2017

La temàtica folk serà la protagonista de la 23 edició de la Nit de la Ratapinyada que organitza la Regidoria d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics de l'Ajuntament de Palma amb motiu de les festes de Sant Sebastià.

La cita serà aquest divendres al Parc de Sa Feixina i les actuacions i activitats començaran a les 19.00 hores i durarà fins a les 23.00 hores.

La Nit de la Ratapinyada és una iniciativa impulsada a través de Dinamo, el Servei de Dinamització de Joves de l'Ajuntament de Palma.

En aquesta edició, la joventut gaudirà d'un programa d'activitats on el protagonista serà el ball de bot. També hi haurà un espai on les diferents entitats juvenils o que fan feina per a joves es donaran a conèixer a través del joc (gimcana d'entitats) amb el sorteig d'un premi pels grups de joves que participin.

El programa d'activitats es complementarà amb tallers lúdics com disseny de camisetes, d'elaboració de perfums amb plantes naturals o de panets, on hi haurà també opcions per a persones veganes, i una fi de festa amb el Dj Manu Blanco.

L'objectiu de la Nit de la Ratapinyada és el de crear, conjuntament amb les entitats i grups juvenils, un espai d'oci que fomenti hàbits de vida saludable i valors com la participació, la solidaritat i la diversitat entre els joves de la ciutat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris