nubes dispersas
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
23°

Arriba el primer Debat de Política General de les Illes Balears de la legislatura

El Debat de Política General de les Illes Balears, el primer de la legislatura i, per tant, de Marga Prohens, com a presidenta del Govern, centrarà l'actualitat política de la setmana al Parlament, atès que se celebrarà els dies 1 i 2 de octubre.

La sessió plenària començarà dimarts, 1r d'octubre, a partir de les 10.30 hores, amb la intervenció de la presidenta del Govern, Marga Prohens, que no podrà durar més de 90 minuts.

Durant la intervenció de la presidenta, es preveu que les polítiques de turisme i habitatge del Govern ocupin un paper protagonista, entre d'altres temes d'actualitat que es puguin tractar.

L'endemà, dimecres, serà quan els grups podran intervenir al ple de la Cambra. El PP serà el darrer grup a intervenir, en ser a què pertany la presidenta del Govern.

Habitualment, cada grup que conforma l'arc parlamentari té un temps màxim d'intervenció de 30 minuts i la presidenta compta amb un torn de rèplica.

Habitatge i turisme, els dos grans eixos del debat

Pel que fa als temes que els grups parlamentaris preparen de cara al Debat de Política General a les Balears, destaquen de la mateixa manera el problema d'accés a l'habitatge i la massificació turística.

Tot i això, els grups plantejaran també qüestions relacionades amb la mobilitat, l'ús social del català, l'educació, la immigració irregular, la seguretat o l'autogovern, entre d'altres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.