algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
20°

El Parlament demana campanyes de sensibilització als instituts de les Balears sobre els riscos associats a Onlyfans

El Parlament de les Illes Balears ha aprovat aquest dijous una proposició no de llei (PNL) que insta el Govern a impulsar una campanya de sensibilització als instituts de les Illes Balears per advertir els adolescents dels riscos associats a l’ús de la plataforma Onlyfans, que ofereix continguts privats d'una persona a canvi de pagament.

L’objectiu de la campanya és prevenir la pornosocialització i combatre la cultura que legitima la prostitució. La PNL, defensada pel PSIB, ha estat aprovada amb els vots a favor del PP, PSIB, MÉS per Mallorca i el Grup Mixt-Unides Podem. La ultradreta de Vox s’ha abstingut.

La proposta també demana al Govern que investigui i treballi per prevenir les violències masclistes en l’àmbit digital i que es promoguin mesures per desincentivar el consum de prostitució, especialment entre els joves.

A més, el Parlament ha sol·licitat a l’Executiu que desenvolupi programes per sensibilitzar i capacitar les dones joves per enfrontar-se críticament al món digital, amb la intenció de fer-lo més feminista i lliure de violències.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.