algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
16°

Negueruela: «No pot ser que un partit d’ultradreta com Vox, des de Madrid, digui el que s’ha de fer a les nostres illes»

El PSIB-PSOE ha denunciat que les Illes Balears són l'únic territori dins l'Estat espanyol on el pacte entre el PP i Vox continua vigent, una acusació que consideren que s'ha fet evident després que el partit de Prohens reconegui que votarà a favor de la derogació de la llei de memòria democràtica.

El portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Iago Negueruela, ha afirmat que «és Vox des de Madrid qui marca les principals polítiques d'aquestes illes» i ha criticat que malgrat que els dos partits afirmin que el pacte s'ha trencat, els fets indiquen el contrari.

Negueruela també ha criticat que l'anunci sobre la derogació de la llei de memòria democràtica l'hagi fet la portaveu adjunta del grup popular, Marga Duran, i no la seva presidenta, Marga Prohens. Per al PSIB això demostra falta de transparència: «Prohens s'amaga, diu una cosa i fa la contrària».

Negueruela ha conclòs lamentant que «no pot ser que un partit d'ultradreta com Vox, des de Madrid, digui el que s'ha de fer a les nostres illes, i avui veim un PP amb una postura submisa a Vox Madrid».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Menorquí, fa 1 dia
Pens el mateix en clau Menorca de les decisions que es prenen a Mallorca, per exemple, la Llei de la Biosfera que van escapçar al Parlament.
Valoració:4menosmas
Per De Asprer, fa 1 dia
Claro ... el PSOE desde Madrid solo regala dinero a los bisagra catalanes. A los del PSOE de aqui los IGNORA, y de paso a todos los mallorquines
Valoració:-4menosmas
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa 1 dia
Hahaha.... ha parlat el PSOE de González.
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente