algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 18°
19°

El negoci immobiliari de Rafel Nadal i l’exministre Abel Matutes: 200 milions per construir apartaments associats amb marques de luxe

Rafel Nadal i l’empresari i exministre eivissenc Abel Matutes construiran conjuntament diverses promocions d’apartaments de luxe de l’estil branded residences –els apartaments estan vinculats a marques de luxe– a la Costa del Sol, a Estepona i Marbella, segons ha informat aquest dilluns el diari econòmic Cinco días. A través de l’empresa conjunta Palya Invest, tenen previst invertir més de 200 milions d’euros a construir un centenar de vil·les i apartaments a la costa de Marbella que duran el nom d’alguna marca de luxe.

Palya Invest és l’empresa hereva de Mabel Capital, una firma que compartien amb un tercer soci, Manuel Campos. Tal com ja va avançar aquest mitjà fa uns mesos, Matutes i Nadal varen rompre l'aliança amb aquesta companyia i es van quedar amb el negoci immobiliari i altres participacions empresarials com la productora Komodo.

Ara, els dos socis han avançat el projecte immobiliari, que compta amb sòl per 50 cases a primera línia de platja a Estepona i un altre terreny addicional per 40 unitats més a la zona de Nagüeles de Marbella. Està previst que a finals de 2024 comencin les obres i que acabin el 2027 les d’Estepona i el 2028 les de Marbella.

El tennista manacorí i el president de Palladium s’han aliat amb la promotora de Màlaga Sierra Blanca, que ja ha fet diverses promocions de branded residences a la Costa del Sol, amb marques com Dolce & Gabbana, Fendi o Karl Lagerfeld.



Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Emigrante, fa 15 dies
Que mala es la envidia.
Valoració:-3menosmas
Per escardapenyes, fa 15 dies
Ja ho diu la dite " no s'apleguen que no se asemblin".
Valoració:5menosmas
Per Miquel, fa 16 dies
Si aquest homonet estimas la seva terra faria tot el possible per construir habitatge social en règim de lloguer. Si és cert que disposa de tants de doblers ho podria fer. Això i moltes d'altres coses en benefici del poble al qual pertany. I no aliarse amb empresariots fastigosos i explotadors que son molt lluny de l'empresariat social que necessitam a Mallorca.
Valoració:4menosmas
Per Pep, fa 16 dies
No oblideu que en la acumulació d'aquesta gran fortuna hi va tenir molt que veure el tracte de favor de les nostres institucions, que li regalarem lleis exprés per poder construir un hotel i un gran complexe urbanístic sense haver d,assumir els permisos i les càrregues que normalment són exigides al comú dels mortals.
Valoració:11menosmas
Per ACirer, fa 17 dies
"Pensamientos mentales": amb això està tot dit.
Estic reconfortada de saber que aquest negoci multimilionari no es farà aquí. Ni se t'acudeixi, Nadal.
Valoració:8menosmas
Per odi, fa 17 dies
Grandes pensamientos mentales de un tal Guillem. Voy aprendiendo.
A Nadal se le odia y todos sabemos porqué. Mientras fuera rotulan calles con su nombre, en su propia tierra se le odia por la maldita envidia tan común.
YH, además, el enanismo de muchos que no pueden llegar a fin de mes por no dar más de sí.
Valoració:-30menosmas
Per guillem, fa 17 dies
Ser una persona sacrificada, esforçada i exitosa en una o varies activitats professionals, no equival a ser una bona persona exemplar.
De la mateixa manera que ser una bona persona, solidaria i honesta, no garanteix l'èxit, ni tenir les necessitats bàsiques cobertes dignament.
Però el més trist es que els primers son lloats i els segons oblidats.
Valoració:23menosmas
Per Amagatall, fa 17 dies
Aquesta humilitat fa MOLT de fàstic
Valoració:19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente