nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 18°
20°

Trapero pren partit: serà Director General del Govern de Salvador Illa

233799

La consellera d'Interior i Seguretat Pública de la Generalitat, Núria Parlon, ha anunciat que el major Josep Lluís Trapero serà el nou director general dels Mossos d'Esquadra i el comissari Miquel Esquius, el nou cap de la policia catalana.

Després d'anys de predicar que la Policia Catalana no ha dìntervenir en política i de rebutjar els intents de politització, ara Trapero fa el pas i es decanta pel bàndol espanyolista.

«Iniciam una nova etapa. Comencen nous temps amb nous lideratges, no tant pel canvi de persones, però ara necessitem nous lideratges, noves maneres d'organitzar l'estructura de comandament», ha justificat Parlon.

Cessament de Sallent i Bosch

A més, ha anunciat el cessament de l'actual comissari cap dels Mossos, Eduard Sallent, el càrrec dels qual ocuparà el comissari Esquius, i de la comissària Rosa Bosch --número 2 de la direcció--, que serà substituïda per la comissària Alicia Moriana.

«El funcionament del cos de Mossos dependrà de la direcció i les grans línies estratègiques del departament seran marcades amb estratègies del Govern en àmbits de la seguretat», ha dit la consellera.

Trapero demanarà una excedència

En la mateixa línia, ha agraït el treball realitzat per Pere Ferrer, Eduard Sallent i Rosa Bosch, dels qui encara no es coneix el nou destí, i ha explicat que aquest dimarts, quan es publiquin els nous nomenaments en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (Dogc), Trapero passarà a ser un càrrec polític del departament i haurà de demanar una excedència del cos policial.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Rabiós, fa 17 dies
El menjador de Quelites està rabiós.
Valoració:-3menosmas
Per Emigrante, fa 17 dies
El PSC premia la gestión de Trapero.
Valoració:4menosmas
Per 155, fa 17 dies
L'aplicació del 155 va fer estralls. Basta veure la trajectòria d'ERC d'ençà del cop d'estat administratiu.
Valoració:5menosmas
Per Catalinero, fa 17 dies
molta sort
Valoració:0menosmas
Per Gràcies, fa 17 dies
Enhorabona!
Bon professional.
Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente