nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 17°
19°

El PI proposa un impost als vehicles de lloguer i dels no residents

232807

El PI presentarà un total de 53 propostes en el pròxim ple del Consell de Mallorca, entre les quals figura l'elaboració d'un estudi per a aplicar un impost als vehicles de lloguer i dels no residents.

El portaveu del PI en la institució insular, Antoni Salas, ha indicat que aquestes propostes són «un complement» a les 24 mocions que han presentat durant l'any i ha informat que, en el debat previ al ple, els grups polítics ja han acceptat 29 d'aquestes 53 iniciatives.

Salas ha esmentat dues d'aquestes propostes relacionades amb el turisme, com la que reclama no augmentar el sòl urbà per a ús turístic en zones on ja abundin aquest tipus d'establiments o que l'ecotaxa es dediqui a la compra d'establiments turístics obsolets.

També ha detallat que han presentat propostes en matèria de Benestar Social, per a la defensa dels menors i persones majors, treballar per la igualtat i les víctimes d'agressions sexuals i violència masclista o la creació de l'Institut Mallorquí de Voluntariat, a més d'altres relatives al municipalisme, la cultura i el medi ambient

«Aquestes són propostes en positiu que poden millorar la vida dels mallorquins perquè durant tot l'any, El PI ha fet una feina en positiu, en aportar i votar en conseqüència, cosa que és un orgull», ha asseverat el conseller insular.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per menorquí, fa 3 mesos
Una barrera, més que un impost.
Valoració:5menosmas
Per jamás, fa 3 mesos
Tengo que admitir que eso de proponer nuevos impuestos, sólo está al alcance de mentes privilegiadas. A mi, jamás se me hubiese ocurrido.
Valoració:-6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente