nubes dispersas
  • Màx: 26°
  • Mín: 23°
26°

EUIB rebutja les declaracions de Le Senne i exigeix una rectificació a Felipe VI

Esquerra Unida de les Illes Balears (EUIB), ha manifestat el seu rebuig a les declaracions que el president del Parlament, Gabriel Le Senne, ha fet aquest dimecres després de les audiències amb Felipe VI, rei espanyol.

Le Senne ha manifestat que Felipe VI «ha entès perfectament el que va ocórrer» la destrossa de les fotografies d'Aurora Picornell i les Roges del Molinar. Davant d'això, EUIB ha exigit que el rei espanyol desmenteixi les paraules del president del Parlament: «com a força republicana que som, volem exigir un mínim de comportament democràtic a la corona i que aquesta rectifiqui i doni la veu als pobles de l'estat espanyol sobre el model d'Estat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per xisca, fa devers d'un mes
En Felip VI sap, que sols som la gallina dels ous d'or de Espanya... Que l'apreciem o no, ni li preocupa. Te la seva vida resolta. Coneixeu la vida dels seus avant.passats ? Son Borbons.
Valoració:1menosmas
Per conisi, fa devers d'un mes
dos tontos muy tontos ,pero que fan molt de mal a la democracia i lo que fan es fomentar l odi i incrementar las ganes de sortir al carrer pero de veras, visca la republica fora borbons i llepaculs
Valoració:2menosmas
Per Ignasi, fa devers d'un mes
No ha fet quedar massa bé el monarca.
Valoració:11menosmas
Per Bona notícia, fa devers d'un mes
És una bona notícia que Le Senne digui que Felip VI entén l'agressió que es va produir al parlament de les illes. No hauria de sorprendre a ningú la comprensió del rei. Izquierda Unida no hauria de fer tants d'escarafalls. El que haurien de fer és començar a treballar perquè PSOE, Podemos i Sumar convoquin un referèndum perquè els espanyols puguin votar si volen una república o una monarquia. Res que no sigui això, en aquestes alçades, ja no serveix per res. No és més que fer comédia.
Valoració:23menosmas
Per escorpí, fa devers d'un mes
Felip VI és còmplice de Le Senne: ell també va estripar el retrat d'Aurora Picornell.
Valoració:20menosmas
Per Fora okupes, fa devers d'un mes
S'ha de ser un gran c... per pegar-se el farol de dir que no està bé revelar la conversa amb el Borbó, i llavors el compromet devant tota la ciutadania , sigui ver o no, diguent que el rei comprèn la seva cabronada. Aquest tipo no té cap escrúpol . I per una altre banda, si el rei no diu res, dons això...
Valoració:21menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente