algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
15°

María de la Luz Moreno Romero, nova directora del SOIB

232107

El Consell de Govern ha acordat nomenar María de la Luz Moreno Romero directora del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB), a proposta de la Conselleria d’Empresa, Ocupació i Energia.

Moreno, que pren el relleu de Catalina Jiménez al capdavant de l’organisme autònom, és llicenciada per la Universitat de les Illes Balears, Màster en Direcció de Recursos Humans per l’ESB-Universidad Alfonso X el Sabio i Màster Executiu en Compensació i Beneficis pel Centre d’Estudis Garrigues.

Així mateix, ha exercit professionalment com advocada al despatx Garrigues Advocats i Assessors Tributaris, a Hotelbeds Spain i a empreses del grup Globalia.

Óscar Jesús Paz Arcos, nou director de l’IBASSAL

El Consell de Govern ha acordat, també, a proposta de la Conselleria d'Empresa, Ocupació i Energia, nomenar Óscar Jesús Paz Arcos director de l’Institut Balear de Seguretat i Salut Laboral (IBASSAL).

Paz va estudiar Relacions Laborals a la Universitat de Santiago de Compostel·la, és Màster en Màrqueting, Xarxes Socials i Digital Business per la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED) i Màster en Direcció de Recursos Humans i Relacions Laborals per l'Institut de Sociòlegs i Politòlegs de Madrid. També és auditor de sistemes de gestió de prevenció de riscos laborals i pèrit judicial d'accidents de treball.

El nou director de l’IBASSAL ha estat coordinador d’absentisme, règim disciplinari i desenvolupament a Trablisa i ha ocupat posicions en l’àrea de prevenció i recursos humans d'empreses com Som Hotels, Previs, Orizonia o Globalia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.