bruma
  • Màx: 22°
  • Mín: 12°
11°

Prohens reivindica els cònsols a les Balears com els «millors interlocutors» per a defensar els seus conciutadans

La presidenta del Govern, Marga Prohens, ha ressaltat la figura dels cònsols com els «millors interlocutors» per «defensar les necessitats i drets dels seus conciutadans».

Així ho ha transmès la líder de l'Executiu a la recepció oferta al cos consular destinat a l'arxipèlag, en un acte desenvolupat a l'Hotel GPRO Valparaiso de Palma amb motiu del 61è aniversari del Conveni de Viena.

Prohens ha explicat als cònsols que poden comptar amb el Govern per a «donar resposta a les demandes dels seus conciutadans» que han vengut a les Balears «a la recerca d'oportunitats». En aquest sentit, ha reivindicat que l'arxipèlag és una terra «oberta» i «orgullosa de les arrels».

Per això, ha ofert la seva «col·laboració» i el «compromís ferm» per a treballar, de manera conjunta, «no només per a atendre les necessitats dels ciutadans residents, sinó també en estrènyer els llaços culturals i comercials».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pobleret, fa 10 dies
Moltissimes de les declaracions de la sra Prohens em recorden un article que el meu padri llegia a La Codorniz i que es deia NADA CON SIFÓN . Idò això mateix
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente