algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 13°
13°

MÉS rebutja la construcció d’un aparcament a l’antiga estació d’autobusos de Palma

MÉS per Mallorca qüestiona que Serveis Ferroviaris de Mallorca impulsi un nou aparcament soterrat al centre de Palma, ubicat a l’antiga estació d’autobusos d’Eusebi Estada, com ha anunciat el Govern. El partit ecologista critica que s’inverteixi completament les prioritats en matèria de mobilitat, promovent els desplaçaments en cotxe.

«El centre de Palma està farcit d’aparcaments soterrats, de fet ja n’hi ha un a menys de 100 metres. El que ha de fer el Govern és millorar les capacitats i els horaris dels trens i impulsar noves línies d’autobús per evitar que tantíssims cotxes hagin d’entrar dins Palma cada dia», ha denunciat Ferran Rosa, diputat de MÉS per Mallorca.

En aquest sentit, Rosa ha recordat que les competències de SFM són les d’explotar un transport ferroviari eficient i no les de resoldre els problemes d’aparcament a Palma: «Aquesta actuació només durà més cotxes al centre de Palma. Va en contra de tot el que hauria de promoure el Govern en matèria de mobilitat, que hauria d’afavorir el canvi modal del cotxe al transport públic».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per nofret, fa 12 dies
Seguim com sempre, doblers públics per a negocis privats. Que pinta SFM fent aparcaments per a que més gent vagi amb el cotxe a Palma ?
Si SFM te doblers per invertir, el que ha de fer es millorar la seguretat del tren per a poder augmentar les freqüències en hora punta i que els usuaris del tren no hagin de viatjar com a sardines.

Valoració:3menosmas
Per Paco Jones, fa 13 dies
estos zurdos no se cansan como yo de dar vueltas y vueltas para poder aparcar,
soluciones como esta estan bien para aliviar el grave problema
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente