muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
18°

Òscar Rodríguez, nou coordinador d'Esquerra Unida d'Eivissa i Formentera

Òscar Rodríguez ha estat designat com a nou coordinador d'Esquerra Unida d'Eivissa i Formentera. | Foto: EUEF

Esquerra Unida d'Eivissa i Formentera (EUEF) ha celebrat aquest dissabte la seva assemblea insular amb l'objectiu de preparar l'assemblea federal d'Izquierda Unida del mes que ve i renovar l'executiva insular de la formació. En aquest sentit, s'ha escollit a l'actual Conseller Insular d'Esquerra Unida a la màxima institució insular, Òscar Rodríguez, com a nou coordinador.

Després d'un parell de setmanes d'un intens debat, s'han marcat com a organització una sèrie d'objectius i tres línies de treball pels pròxims 4 anys basades en la defensa i el treball «per assolir un front ample a l'illa». Això, segons la formació, «ha de permetre a l'esquerra assolir els diferents governs, continuant defensant els interessos de la classe treballadora i posant fre a la depredació del territori i a un model socioeconòmic basat en la devaluació territorial i social».

En acabar l'assemblea, Òscar Rodríguez, nou coordinador d'Esquerra Unida d'Eivissa i Formentera, ha agraït la tasca d'Artur Parrón que en els darrers anys ha estat al capdavant de l'organització. «Esperam continuar en la línia històrica de la nostra formació i continuar aprofundint en el contingut i la lluita al carrer», ha dit Rodríguez.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.