algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 23°
25°

El president del Consell es retrata amb el seu vicepresident de VOX per dir que el futbol ajuda en «la lluita contra la violència i el foment de la diversitat i la igualtat»

El president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha subratllat aquest dimecres «la importància del futbol per transmetre els valors de l'esport, la lluita contra la violència i el foment de la diversitat i la igualtat» durant una reunió amb el director executiu del RCD Mallorca, Alfonso Díaz.

Segons ha informat el Consell de Mallorca, a la reunió, que ha estat la primera presa de contacte entre la institució i el club, també hi han assistit el vicepresident segon i conseller de Medi Ambient, Medi rural i Esport, Pedro Bestard, i el director insular d'Esports, Toni Prats.

Durant l'audiència, Galmés s'ha interessat per l'estat del RCD Mallorca, que competeix en la primera divisió de lliga per tercer any consecutiu, i ha expressat la màxima voluntat de col·laboració i suport al club, desitjant que tingui una bona temporada, que va arrencar el passat 11 d'agost i que acabarà el 26 de maig de 2024.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per escardapenyes, fa dervers d'un any
Podeu pensar i creure, i creure i pensar, que no trob explicació de com aquesta persona a pogut arribar a ocupar aquest càrrec, és denigrant i ses mosques que l'enrevolten encara més.
Valoració:18menosmas
Per Dic jo, fa dervers d'un any
Els quatre quinetes del Apocalipsi. Tot i que hi ha qualque ase, així a simple vista.
Valoració:11menosmas
Per conisi, fa dervers d'un any
mirant l i a foto i veient el personatge de la esquerra , no se enten lo de la igualdad en el deport i es molt trist que el pp con tal de gobernar s hagi aplegat amb aquest personal
Valoració:11menosmas
Per Joanet Manent, fa dervers d'un any
Que el bon Jesuset et conservi la vista, Llorencet, perquè, per l'enteniment, ja no tens remei, ni els deus te'l poden compondre
Valoració:9menosmas
Per Ja ho val!, fa dervers d'un any
Quins paperots!
Valoració:6menosmas
Per Carme, fa dervers d'un any
Com era allò de 'amb els collons d'uns...'
Valoració:21menosmas
Per Retrat, fa dervers d'un any
Deman disculpes, lo què realment volia dir és q al món de futbol sobren molts de Rubianes i en la societat en general.
Valoració:20menosmas
Per Retrat, fa dervers d'un any
Uns quants de Rubianes més…
Valoració:14menosmas
Per inca, fa dervers d'un any
Sembla que no han triat exactament al més viu de tots com a president del Consell. Sembla l'exbatlle Hila que era incapaç de dir res sense haver-ho memoritzat abans. Si més no, el batle era prou viu per saber amb qui no retratar-se.
Valoració:17menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente