«Crec que Son Servera ja es mereixia tenir la primera dona batllessa». | @NataliaTroya

TW
9

Natalia Troya Isern, diplomada en Relacions Laborals i llicenciada en dret. És la batlessa de Son Servera i membre de l'executiva dels socialistes de Mallorca. Es presenta com a candidata socialista per Mallorca al Senat espanyol a les eleccions del 26J.

Les idees principals de l’entrevista d’aquest dimecres a Ona Matí, d’Ona Mediterrània, en 10 frases:

«Crec que Son Servera ja es mereixia tenir la primera dona batllessa. El meu partit crec ha apostat molt per les dones i crec que hem estat un dels partits amb més dones al capdavant de les llistes»

«La llei Montoro limita molt l'autonomia de les administracions locals. Al nostre programa electoral duim la derogació d’aquesta llei que asfixia els ajuntaments»

«A Balears som més madurs amb aquesta consciència de fer pactes. Tant el ciutadà com el polític ens hem hagut d'asseure, moltes vegades, per fer coalicions i per fer pactes. Això ens ha donat una maduresa»

«I per què no un pacte 'a la balear'? Doncs clar que sí, és una possibilitat. A nosaltres ens agradaria que fos així».

Notícies relacionades

«El Senat és una cambra que ben enfocada i ben transformada és molt important per comunitats com aquesta que hem de reclamar molt. També és una cambra molt important perquè tots els partits, en aquests moments, volem modificar la Constitució Espanyola i per fer això necessitem una majoria al Senat».

«Nosaltres hem apostat per canviar el règim de finançament de les Balears. No podem ser uns ciutadans de segona, hem de lluitar contra la insularitat, contra el finançament i hem d’estar en un posicionament de sortida com a la resta de comunitats autònomes».

«Després de 26J ens haurem de seure amb altres coalicions, haurem de parlar i esper que tot això pugui arribar a un enteniment sense tardar quatre mesos. A partir d’aquí, seure i fer feina».

«El que hem vist aquests quatre anys de polítiques del Partit Popular jo, que tinc 37 anys, no ho havia vist mai».

«Vivim a una comunitat on la nostra font de riquesa és el turisme. El conveni d’hostaleria és dels pitjors convenis que hi ha. Hem de reformar l’estatut dels treballadors, hem de tornar negociar els convenis col·lectius i hem de tornar a fer que els treballadors recuperin els seus drets».

«El que hem d’explicar és que som unes Illes que volem les mateixes garanties, els mateixos drets, que les nostres empreses han de tenir les mateixes oportunitats que tenen les empreses a escala estatal».