En primer lloc, la FECCOO concep les accions reivindicatives i la vaga com una forma de retornar el Govern al camí del diàleg i la negociació. Un veritable diàleg, i no just la política de gestos que segons ells escenificaren els responsables d'aquest departament a la Mesa Sectorial d'Educació, convertint-la en papers sense signatures.
Així mateix, el secretari general d'aquesta plataforma, Toni Baos, afirma que aquesta convocatòria de vaga indefinida ha estat possible "gràcies a un moviment que va més enllà de la capacitat de mobilització dels sindicats. No ens en queda altra que sumar i cercar la unitat per intentar frenar aquesta depuració ideològica que defensa la Conselleria", la qual cosa és justament el que pretén el TIL, segons la seva visió.
Assemblees als centres
D'aquesta forma la FECCOO iniciarà ara la tasca assembleària als centres de les Illes per poder fer arribar els motius per a dona suport i ratificar la pròpia vaga i els seus objectius. A més, manifesten que la mobilització del professorat davant una convocatòria única dins el món de l’ensenyament a les Balears ha de ser contundent.
Finalment, el sindicat estableix alguns objectius propis d'aquesta crida a la vaga. En primer lloc, l'alçament de les mesures cautelars dels directors expedientats de Menorca; així com la suspensió i negociació del calendari d’aplicació del TIL, del pla de formació i de les condicions laborals afectades pel decret de llengües; i la restitució de les retallades laborals sofertes fins a la data.
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.