algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 13°
13°

Arriba la XXV edició dels Premis de Maig de l'OCB d'Inca

229125

El 17 de maig se celebrarà l'acte de la XXV edició dels Premis de Maig de la delegació d'Inca de l'Obra Cultural Balear (OCB).

L'esdeveniment es farà a les 19.00 hores al Teatre Principal d’Inca i s’atorgaran els següents premis:

PREMI BERENGUER D’ANOIA

Destinat a premiar persones o entitats que hagin contribuït a la dinamització sociocultural d'Inca. Es concedeix a Marc Alomar Payeras, violoncel·lista inquer.

PREMI MIQUEL DURAN I SAURINA

Destinat a persones o entitats que s’hagin distingit per la seva contribució a la normalització lingüística dins el món de la comunicació. Es concedeix a 'Passejades', programa d’IB3 Televisió.

PREMI FRA MIQUEL COLOM, T.O.R

Destinat a persones o entitats que s’hagin destacat en la recerca o difusió de la nostra cultura dins un determinat àmbit de coneixement. Es concedeix a: Maria Antònia Perelló Femenia, investigadora, novel·lista i poeta.

PREMI PAU CASESNOVES

Destinat a persones o entitats que hagin contribuït a la reivindicació o la promoció de les nostres senyes d’identitat. Es concedeix a: Escola de Música i Danses de Mallorca, pel seu estudi, ensenyament, difusió i foment dels elements de la cultura popular i tradicional de Mallorca.

PREMI PERE JOAN LLABRÉS

Destinat a persones i entitats que han destacat per la seva contribució a l’estudi, la conservació o la promoció del patrimoni arqueològic, artístic o cultural de Mallorca. Es concedeix a Tomàs Martínez Miró, a títol pòstum; investigador, estudiós i divulgador del nostre patrimoni i en especial de les Neules.

PREMI MARIA MERCÈ PUIG I VIÑETA

Destinat a una dona o grup de dones que hagin contribuït des de qualsevol àmbit a la promoció de la nostra llengua, cultura o identitat. Es concedeix al Cor de dones de Sant Francesc d’Inca, dirigit per Cristina Llabrés.

PREMI ESPECIAL DEL JURAT

Concedit a Catalina Corró Lorente, nedadora inquera, 25 cops campiona de l'Estat espanyol en piscina curta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per punt, fa 13 dies
"Campiona de l'Estat Espanyol" millor campiona d'ESPANYA
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente