Utz Claassen es va presentar acompanyat d'un notari, el qual va fer entrega de quatre requeriments al consell perquè siguin satisfets en el termini d'una setmana. El segon màxim accionista s'ha cansat d'esperar respostes i ha passat a l'acció. Això sí, sempre des d'una "actitud no de ruptura, sinó d'amistat i professional".
"He formulat els quatre requeriments amb una actitud no de ruptura, sinó d'amistat i professionalitat, perquè crec que aquests quatre requeriments poden ajudar a acabar els temes que es discuteixen i evitar malentesos en el futur", destacà Claassen a la sortida d'una reunió a la qual assistiren tots els consellers, amb l'excepció de Gabriel Cerdà, i que s'allargà prop de quatre hores.
El primer requeriment denota la desconfiança que té l'alemany vers la resta del consell, i especialment cap al seu secretari, Miquel Coca. Va exigir que "en el futur un notari aixequi les actes del consell d'administració per evitar malentesos i per assegurar-ne la neutralitat".
En segon lloc, Claassen vol tenir tota la informació del que s'ha tractat en les reunions del consell des de la temporada passada. Per això, el segon requeriment fou "que en el termini de set dies s'entreguin totes les actes de les reunions del consell des de la campanya passada".
Es podria dir que aquestes foren les dues novetats de la trobada, perquè les altres dues demandes notarials fan referència a l'origen de tota la polèmica generada al voltant de l'alemany. Així, el tercer requeriment fou "que s'entreguin les contestacions a totes les meves preguntes". Sembla que a mesura que passen els dies els interrogants de Claassen respecte de la gestió efectuada al capdavant de la SAE van augmentant. Si en els primers encontres l'alemany tenia al voltant de 90 preguntes, ara ja en són "120".
"En total, han de donar resposta a 120 qüestions que estan organitzades en 77 bocs temàtics. Algunes d'aquestes s'han contestat, i d'altres, no", afegí el segon màxim accionista.
El quart i darrer requeriment va ser donar oficialitat a la proposta que realitzà la setmana passada i en la qual demanava que el lloc deixat per Fernando Martos en el consell d'administració fos ocupat per un representant de l'afició, escollit d'entre la junta directiva de la Federació de penyes mallorquinistes.
Així, vol que "en l'ordre del dia de la propera reunió de la junta d'accionistes, s'hi inclogui el punt del nomenament d'un representant de la Federació de penyes que surti elegit d'un procés d'elecció de dins la junta directiva i que sigui nomenat membre del consell per tal d'assegurar que el projecte rebi un suport més directe de l'afició".
L'alemany es mostrà "completament convençut" que Serra Ferrer i la resta de membres del consell els contestarien "d'una manera adequada i professional i que seran satisfets". "Després podrem continuar treballant tan aviat com sigui possible per assegurar el futur del club", afegí Claassen, que ja fa un mes que espera respostes.
I és que cal recordar que Claassen demanà la reunió del consell perquè es considerava enganat per Serra Ferrer i Cladera, als quals acusà de voler vendre el club a uns inversors suïssos (que al final resultaren ser alemanys) a esquena seva. Arran d'aquesta denúncia, l'alemany observà altres irregularitats: primer, en la gestió dels fitxatges efectuats pel director esportiu, sobretot pel cas de les comissions pagades per la incorporació d'Alejandro Alfaro; després, pel preu que pagà per les accions que adquirí i pel qual també se sent enganat. D'aquesta manera, el trist espectacle a Son Moix continua.
1 comentari
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.