Tot començava a primera hora del capvespre, quan la major part dels empresaris que han de fer grans aportacions a la nova propietat del club iniaciava una sèrie maratoniana de reunions amb el president del Reial Mallorca, Mateu Alemany; amb l'assessor financer del club, Ramon Rosselló; i amb el representant del Grupo Zeta, Marcel·lí Socias.
Els mitjans de comunicació començaven a fer guàrdia a les 17 hores i tot pareixia molt a prop de confirmar l'ampliació. Dues hores després apareixia un personatge important en les negociacions: el sotspresident de l'entitat vermellenca, Vicenç Rotger.
El moviment següent va ser la sortida de Miquel Dalmau, expresident del club, que també farà la seva aportació i tornarà a integrar-se en la cúpula vermellenca. Dalmau va sortir amb Francesca March, una altra de les noves propietàries. L'entrada de Miquel Vaquer, propietari de l'empresa de material sanitari Oxidoc, a les oficines fou el motiu següent de comentari.
El final de les dures negociacions s'acostava, o almanco així es desprenia de l'anunci del club -cap a les 20 hores- que hi hauria una roda de premsa poc després de les 21.00. Però els responsables vermellencs s'havien precipitat, ja que les peticions del Grupo Zeta aturaren l'acord amb els nous accionistes.
Tot d'una va sortir de la reunió com un llamp el vicepresident de la Federació Hotelera de Mallorca i, alhora, president de l'Associació d'Hotelers de Cala Rajada, Ignasi Esteve, que parlava pel seu telèfon mòbil. Esteva tornà cinc minuts després amb gest de pressa.
Arribà el moment de l'esperada roda de premsa, però no hi apareixia ningú. A la fi, s'hi presentà un empleat del club per explicar que l'acord no s'acabava de materialitzar i que els representants dels mitjans haurien d'esperar, almanco, una hora més a l'estadi.
Dit i fet. Una hora més tard -cap a les 22.15- es cridava els mitjans de comunicació perquè pujassin a les oficines. Allà, Mateu Alemany explicà per sobre que hi havia hagut problemes a l'hora de donar el sí definitiu, i que les negociacions continuaven obertes per reprendre-les durant les properes hores.
Sis hores després de començar el frenètic horabaix a Son Moix, les coses estaven gairebé com abans. Per avui o, qui sap, per demà, s'esperen més hores de negociacions. És un estira-i-arronsa que promet ser complicat de resoldre, però que ajudarà el Reial Mallorca a sobreviure i a afrontar el futur d'una manera millor.
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.