Disminueix el consum de carn, peix, ous, oli d'oliva i llet entre els mallorquins
'L'estudi del consum i la procedència dels aliments a Mallorca 2023', encarregat per la Direcció General de Sobirania Alimentària (ara Qualitat Agroalimentària i Producte Local) amb l'objectiu principal de conèixer l'actitud, postpandèmia, dels consumidors de l'Illa amb relació a la procedència dels aliments que compren, així com conèixer el grau de consum de les diferents categories d'aliments i la procedència dels aliments que es consumeixen, i veure l’evolució de la percepció dels consumidors en comparació a l’estudi elaborat l‘any 2018 mostra que, en comparació amb les dades de 2018, l'evolució de la influència de l'origen en la decisió de la compra dels consumidors de Mallorca evoluciona de manera molt positiva, ja que, en totes les categories d’aliments, més de la meitat dels enquestats manifesta consumir productes d’origen local. Unes dades que, en paraules del director general de Qualitat Agroalimentària i Producte Local, Joan Llabrés, posen de manifest que «el consumidor valora i demanda de cada vegada més el producte local».
També a Illes Balears
- Aproven tres borses de feina a l'EMT Palma amb l’exigència del B2 de castellà i l’exclusió del català
- Fan una crida a no adquirir productes d’Israel, com els comercialitzats per Illa Camp o Agromart
- El PI, altres partits locals i independents preparen «una gran coalició mallorquinista» en vistes a les properes eleccions
- Intolerable: À Punt contracta un col·laborador que celebra la mort d'Ovidi Montllor
- El Col·legi Pedro Poveda celebra la vintena edició del seu Certamen Literari
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.