Disset Edició i Radio Mallorca Cadena SER han publicat 'El llibre del variat mallorquí', un llibre dedicat a un dels plats més emblemàtics de Mallorca. L’obra recull els temples culinaris on es poden degustar els millors variats de l'illa a través de 18 cuiners de prestigi (alguns amb Estrella Michelín) i 20 bars o restaurants que ofereixen una visió tradicional o d’avantguarda d’aquest tresor gastronòmic. Un treball de recerca de la periodista gastronòmica Aina Maria Soriano i i les fotografies que ha fet Cristina Ortega.
'El llibre del variat mallorquí' arriba a la 2a edició amb traducció a l'espanyol i l'alemany i versió en braille
També a Illes Balears
- Palma es presenta a Nova York com un referent cultural amb una mostra de flamenc
- Perdre la feina per defensar el català a l'aula
- L'Associació de Periodistes es posiciona en contra del nomenament de Josep Codony com a nou director general d'IB3
- El centre de Salut Emili Darder desobeeix la normativa vigent
- Narges Mohammadi: dona de foc
1 comentari
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
Aquest llibre no té el més mínim interès, encara que es reediti. No és més que un recull de fotos com n'hi ha milers. Si voleu un bon llibre de tapes i variats, llegiu "La cuina mallorquina d'en Biel Felip".