'El llibre del variat mallorquí' arriba a la 2a edició amb traducció a l'espanyol i l'alemany i versió en braille
Disset Edició i Radio Mallorca Cadena SER han publicat 'El llibre del variat mallorquí', un llibre dedicat a un dels plats més emblemàtics de Mallorca. L’obra recull els temples culinaris on es poden degustar els millors variats de l'illa a través de 18 cuiners de prestigi (alguns amb Estrella Michelín) i 20 bars o restaurants que ofereixen una visió tradicional o d’avantguarda d’aquest tresor gastronòmic. Un treball de recerca de la periodista gastronòmica Aina Maria Soriano i i les fotografies que ha fet Cristina Ortega.
També a Illes Balears
- Un centenar de vehicles de mercaderies amb destinació a les Balears estan retinguts a València i Barcelona
- El Pi, altres partits locals i independents preparen «una gran coalició mallorquinista» en vistes a les properes eleccions
- Aproven tres borses de feina a l'EMT Palma amb l’exigència del B2 de castellà i l’exclusió del català
- Fan una crida a no adquirir productes d’Israel, com els comercialitzats per Illa Camp o Agromart
- Denuncien diverses irregularitats en la gestió de la Policia Local de Calvià
1 comentari
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
Aquest llibre no té el més mínim interès, encara que es reediti. No és més que un recull de fotos com n'hi ha milers. Si voleu un bon llibre de tapes i variats, llegiu "La cuina mallorquina d'en Biel Felip".