Menorca celebrarà la I jornada gastronòmica de bolets organitzada pel Cercle Micològic de l'Illa. | Cercle Micològic

TW
0

L'illa de Menorca celebrarà, el pròxim dia 13 de desembre, la primera jornada gastronòmica de bolets. La jornada, organitzada pel Cercle Micològic, es celebrarà a les Bodegues de Binifaldet de les 10:30 a 13:30 hores.

Després de la jornada, a partir de les 14h, es farà la degustació dels plats elaborats pels cuiners David Coca, Lluc Guix Mir i Oriol Carrió Mestres. Segons els organitzadors, en els pròxims dies s’anirà ampliant i acabant de definir la informació del detall dels plats que s’elaboraran en el showcooking i que podran variar en funció de la disponibilitat dels bolets.

Segons el Cercle Micològic, la jornada servirà per recaptar fons per a l'entitat que es destinaran a projectes de divulgació. Algun d'aquests projectes és l'elaboració d'una Guia dels bolets de Menorca. El preu general de la inscripció a la jornada és de 30 euros i de 20 euros per als socis del Cercle.

Els organitzadors han advertit que les places són limitades. Les inscripcions s'han de fer a través del correu electrònic mostracuina@micomenorca.com. Els interessats basta que hi enviïn les seves dades personals i telèfon de contacte.