De la terra a la taula, però amb seny
Neix Slow Food Illes Balears, una associació que defensa els sistemes agraris més autòctons
Palma15/03/08 0:00
De la terra a la taula, aquest podria ser el lema d'Slow Food Illes Balears, una associació que acaba de néixer a l'Arxipèlag, però que gaudeix del suport internacional de 1.000 grups i de més de 85.000 membres.Contràriament al fast food, el menjar lent aposta per un canvi de consciència que va des del productor fins al consumidor i que passa pel cuiner, les escoles o els botiguers, entre d'altres. La filosofia amb què neix Slow Food Illes Balears és la viabilitat i eficàcia de l'agricultura sostenible, aquells productes que, a banda d'un gust excel·lent, tenen en compte el respecte pel medi ambient al llarg de la seva elaboració i el respecte per tots aquells que han treballat per dur-lo de la terra a la taula.
També a Illes Balears
- Un centenar de vehicles de mercaderies amb destinació a les Balears estan retinguts a València i Barcelona
- Bleda Runner, el distòpic muntatge audiovisual de Raphel Pherrer que parla de la situació de massificació turística que viu Mallorca
- El Pi, altres partits locals i independents preparen «una gran coalició mallorquinista» en vistes a les properes eleccions
- La ‘germana’ sahrauí de Galmés
- Rebutgen indemnitzar amb 300.000 euros una dona que va patir seqüeles després de ser operada a l'Hospital de Manacor
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.