C. CASTRO. Palma.
«El menjar saludable també és ric». Era el comentari de Monika Farré, coordinadora de promoció de l'Escola d'Hoteleria de la UIB, als més de seixanta alumnes de primària que participen en el programa L'aventura dels sentits de la cuina. Aquesta activitat es du a terme amb la Conselleria d'Educació, Cultura i de Turisme des de fa vuit anys ininterrompudament. La seva finalitat és prevenir, conscienciar-ne i donar a conèixer la importància del turisme com a activitat econòmica de l'Illa. També se'ls educa en alguns hàbits d'higiene i alimentació i per reconèixer la importància de la fruita i la verdura a través dels sentits.
«Primer es fa una reunió informativa», comenta Monika, seguida d'un recorregut per les diferents àrees de l'Escola d'Hoteleria, com l'economat, les cambres de fred o la cuina industrial, on hi ha la pastisseria, els dolços i la fruita. Però és a la cuina calenta on, amb dos tallers, els infants aprenen jugant a cuinar i a diferenciar entre dolç, salat, àcid i amarg, i les diverses textures dels aliments per mitjà dels sentits.
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.