Res de Res treballa ja en el seu proper muntatge. Sota el títol provisional de Setembre, la companyia mallorquina té previst estrenar l'obra el mes de juny al teatre Principal, encara que aquest serà un espectacle coproduït per Mercat de les Flors de Barcelona, que acollirà la representació una vegada s'hagi estrenat a Palma.
Marta Barceló, corresponsable de la companyia, explicà que seguint la seva línia «oferirem un espectacle de creació experimentant amb el llenguatge del teatre circ». A més, Barceló també avançà que l'obra estarà dirigida per Biel Jordà i Leandre Ribera. Aquest darrer és un clown de prestigi estatal i internacional. Pel que fa al repartiment dels actors, estarà format per Albert Bordonada, Pepe Boshc i la mateixa Marta Barceló.
Per altra banda, Res de Res acaba de tornar d'una exitosa gira per terres marroquines amb el seu muntatge Tempo. La companyia ha viatjat com un dels grups convidats en el Festival de Dos Orillas, una mostra de teatre que enguany ha celebrat la seva primera edició i que té com a objectiu oferir «espectacles d'artistes marroquins, de creadors espanyols i altres nascuts de la col·laboració d'uns i altres», segons s'explica en el programa del festival que organitza la fundació Institut Internacional del teatre Mediterrani.
La companyia mallorquina tingué, a més, la sort que Televisió espanyola retransmetés un fragment d'una de les seves fucions durant la gira marroquina.
Marta Barceló va confessar que, abans de participar, «hi anàvem amb certa inquietud perquè, encara que hem actuat fora de l'Estat, era la primera vegada que trèiem aquest espectacle i l'anàvem a presentar a un indret tant diferent del nostre com pot ser el Marroc, un lloc en el qual gairebé no estan acostumats al teatre i menys al tipus d'espectacle que feim nosaltres», va afegir. Una preocupació, però, que s'esvaí poc després de pujar-se a damunt de l'escenari, en el qual varen gaudir d'una magnífica acollida de públic, majoritàriament marroquí. «A CasaBlanca tothom va estar ben atent a cada moviment dels actors, mentre que a Marraquesh el públic s'ho passà molt bé en un sentit més infantil, rient i fent mamballetes. A Rabat el públic s'assemblava més a l'europeu», explicà.
«Estam tan a prop, emperò el Marroc és un altre món. Resulta fascinant veure que allà encara hi ha contadors d'històries circulant pels mercats», confessà.
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.