L'Acadèmia de la Cuina i del Vi presenta un recull gastronòmic per celebrar el seu 20è aniversari
Palma01/12/07 0:00
L'Acadèmia de la Cuina i el Vi de Mallorca presentà ahir vespre dos toms de luxe amb 726 receptes de plats dolços i salats que els seus membres han assaborit en les seves reunions mensuals al llarg dels darrers 20 anys. L'obra, editada pels cellers Josep Lluís Ferrer de Binissalem, és un treball de Gabriel Morell Solivellas i de Josep Vidal Alcover.
També a Illes Balears
- Un centenar de vehicles de mercaderies amb destinació a les Balears estan retinguts a València i Barcelona
- El Pi, altres partits locals i independents preparen «una gran coalició mallorquinista» en vistes a les properes eleccions
- Bleda Runner, el distòpic muntatge audiovisual de Raphel Pherrer que parla de la situació de massificació turística que viu Mallorca
- Denuncien diverses irregularitats en la gestió de la Policia Local de Calvià
- Aproven tres borses de feina a l'EMT Palma amb l’exigència del B2 de castellà i l’exclusió del català
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.