Rafael Sánchez protagonitza avui un seminari sobre l'ensaïmada
L'activitat és una de les novetats del calendari de la IV Diada de l'Ensaïmada de Mallorca
Palma25/10/07 0:00
El restaurant d'El Corte Inglés de les Avingudes acollirà avui, a les 19.00 hores, un seminari on els assistents rebran tot tipus d'explicacions sobre originals receptes elaborades amb l'ensaïmada mallorquina com a base. Rafael Sánchez, executive chef de l'Arabella Sheraton Golf Hotel Son Vida, conduirà amb un dels membres del seu equip, Carlos Sánchez, aquesta activitat. La cuina de Sánchez s'identifica amb l'originalitat, l'estètica i la creativitat en textures i en formes. «El més important és mantenir el gust original de cada producte».
També a Illes Balears
- Un centenar de vehicles de mercaderies amb destinació a les Balears estan retinguts a València i Barcelona
- Bleda Runner, el distòpic muntatge audiovisual de Raphel Pherrer que parla de la situació de massificació turística que viu Mallorca
- El Pi, altres partits locals i independents preparen «una gran coalició mallorquinista» en vistes a les properes eleccions
- La ‘germana’ sahrauí de Galmés
- Rebutgen indemnitzar amb 300.000 euros una dona que va patir seqüeles després de ser operada a l'Hospital de Manacor
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.